articole

Oferte de team building pentru sezonul cald

62000805_10157452227348140_2864169675153997824_o

Majoritatea echipelor aleg sezonul cald ca și anotimp al organizării team bulding-ului. Astfel că pentru a prinde un loc în această perioada la un team building organizat de o echipă profesionistă trebuie să începi organizarea din timp. Cu cât mai repede începi căutările pentru cele mai bune oferte de team building în sezonul cald, cu atât sunt mai mari șansele să găsești liber exact în perioada pe care tu și echipa ta ați propus-o.

Pentru a avea un team building ca la carte, alegerea echipei organizatoare este un element foarte important. În cazul în care nu ai colaborat încă cu o echipă care se ocupă de organizarea unor asemenea ieșiri, este timpul să o faci. Persoanele care alcătuiesc o asemenea echipa sunt special instruite atât în contribuirea la desfășurarea activităților în condiții de siguranță cât și în dezvoltarea persoanelor și a echipelor.

O astfel de echipă sunt cei de la Vertical Adventure, cu o experiență de peste 15 ani în organizarea unor asemenea activități și nu numai. Echipa este formată din specialiști în mai multe domenii, cu ajutorul cărora ai posibilitatea să practici atât activități outdoor pline de adrenalină și care să te scoată din zona ta de confort, cât și activități indoor care să dezvolte comunicarea și capacitatea echipei de a găsi soluții într-un timp cât mai scurt.

Echipa Vertical Adventure organizează team building-uri în marea majoritate a anului, însă lunile mai-septembrie sunt cele mai aglomerate. Astfel, în cazul în care dorești să colaborezi cu aceștia pentru o activitate de tip team building, trebuie să îi contactezi din timp. Împreună cu aceștia vei putea să alegi locația potrivită activităților pe care vei dori să le practici alături de echipa ta, după care să găsești o cazare potrivită întregii echipe.

Este important să stabilești atât data cât și locația team building-ului din timp, pentru a te asigura că vei găsi cazare. Nu este ușor să găsești cazare pentru un număr mare de persoane și de asemenea o cazare care să vă ofere posibilitatea să aveți un spațiu comun, în care să vă adunați și nu o cazare care să îl oblige pe fiecare să stea în propria camera. De asemenea este important ca locul în care urmează să vă cazați să fie cât mai aproape de locurile în care vă veți desfășura activitățile. Este de preferat să fie la cel mult 30 de minute de mers pe jos, altfel veți fi nevoiți să vă împărțiți pe mașini și să mergeți la fiecare activitate cu mașina.

Așadar, la fel ca și la locul de muncă, organizarea este foarte importantă și când vine vorba despre organizarea unui team building. Începe căutările din timp și profită de cele mai bune oferte de team building în sezonul cald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *