articole, Comunicat de presa

Axis Communications lanseaza solutia de optimizare pentru Milestone XProtect

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta AXIS Optimizer for Milestone XProtect – o solutie de optimizare a functionalitatilor camerelor AXIS atunci cand sunt folosite pe platforma Milestone XProtect – una dintre cele mai avansate si cele mai folosite solutii de video management software (VMS) din lume.

Sistemele de supraveghere video si cele de securitate moderne nu mai inseamna doar cateva camere video conectate la un server sau la un echipament de inregistrare care permit personalului autorizat supravegherea obiectivului. Pe masura ce tehnologia a avansat si provocarile s-au intensificat, industria a migrat catre o abordare bazata pe solutii integrate. Mai multe echipamente, cu functii si roluri diferite, trebuie sa poata lucra in armonie perfecta, prin intermediul unor solutii software proiectate in asa fel incat sa raspunda cat mai bine cerintelor si nevoilor utilizatorilor.

Din acest motiv, Axis Communications colaboreaza strans cu mai multi dezvoltatori si furnizori de tehnologie, pentru a putea crea produse adaptate pentru instalari si scenarii de utilizare cat mai variate. Un foarte bun exemplu in acest sens il reprezinta indelungata colaborare de succes cu Milestone – dezvoltator al platformei VMS XProtect, pentru care exista o compatibilitate deplina cu echipamentele Axis. Pentru a veni si mai mult in ajutorul beneficiarilor care doresc o exploatare optima a echipamentelor AXIS implementate in instalari XProtect, a fost creat un modul software de optimizare a integrarii.

AXIS Optimizer pentru Milestone XProtect reprezinta un set de elemente si plugin-uri proiectate cu scopul de a optimiza functionalitatea camerelor AXIS. In acest fel, utilizatorii finali si integratorii de sisteme beneficiaza de intregul potential al echipamentelor AXIS, dar si de toate functiile puse la dispozitie de Milestone XProtect, obtinand in final o solutie mai performanta si mai eficienta. In mod traditional, partenerii erau nevoiti sa integreze manual anumite functii, sa creeze anumite reguli alocate echipamentelor AXIS din retea, ceea ce presupunea mai mult timp si efort, fara a avea pe deplin rezultatul scontat.

Cu AXIS Optimizer pentru Milestone XProtect, timpul si efortul depus pentru identificarea, descarcarea si configurarea plugin-urilor necesare sunt mult mai reduse, simplificand in acest fel intreg procesul de instalare a sistemului de securitate.

Printre plugin-urile incluse se numara Dewarping, pentru a putea folosi cu cat mai mare utilitate imaginile video furnizate de echipamentele video de tip fish-eye, Radar, pentru configurarea usoara din Milestone XProtect a setarilor zonelor de detectie si a alertelor date de echipamentele radar AXIS D2050-VE, Axis Camera Assistant, pentru configurarea rapida, in mod automat, a tuturor echipamentelor AXIS din Milestone Management Client, iar Focus Recall se foloseste pentru focalizare optima in conditii dificile. Pentru inlaturarea de pe suprafata camerei a picaturilor de apa se folosesc functiile SpeedDry si Wiper, pentru seria de echipamente care suporta aceasta functie, iar toate acestea direct din panoul de control XProtect.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este furnizorul de top la nivel global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video; tehnologia care ajuta lumea sa fie mai sigura, protejeaza bunurile si creste eficienta afacerilor. Milestone faciliteaza comunitatii pe platforma deschisa sa conduca colaborarea si inovarea in dezvoltare si utilizarea tehnologiei video deschise, cu solutii sigure si accesibile, asa cum s-a  dovedit in peste 150.000 de locatii din intreaga lume. Fondata in 1998, Milestone este o companie autonoma, parte a grupului Canon. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com. Pentru stiri si alte comunicate de presa, vizitati zona de stiri Newsroom. Click aici pentru informatii despre marcile inregistrate – Trademarks.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *