articole

Stephen Taylor, fostul CMO al PayPal, preia conducerea departamentului de marketing din cadrul HMD Global

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță numirea lui  Stephen Taylor în rolul de Chief Marketing Officer. Stephen are aproximativ 30 de ani de experiență în vânzări și marketing, lucrând pentru branduri cunoscute, precum PayPal sau Samsung. În cadrul HMD Global, Stephen va fi responsabil de strategia de marketing pentru întreg portofoliul de telefoane Nokia și va raporta direct CEO-ului, Florian Seiche.
„Sunt onorat și entuziasmat să mă alătur echipei HMD Global. În aceste vremuri fără precedent, sunt norocos să fiu înconjurat de o echipă atât de implicată și pasionată, ce a demonstrat colaborarea eficientă în fața provocărilor. Sunt nerăbdător să contribui la ascensiunea telefoanelor Nokia, întrucât ne propunem ca acestea să devină cele mai îndrăgite terminale,” a declarat Stephen Taylor, Chief Marketing Officer HMD Global.

„Continuăm să ne concentrăm pe strategii de marketing digital și este esențial să atragem și să reținem oameni talentați, care au o viziune pentru viitorul business-ului nostru. Consider că experiența vastă, aptitudinile în materie de leadership și abordarea colaborativă ale lui Stephen vor contribui la crearea unor campanii puternice, dar și la dezvoltarea comunității noastre social media și a impactului pe care îl avem pe acest canal.

La baza telefoanelor Nokia se află design-ul de calitate și încrederea în respectarea promisiunii nostre cu privire la securitate, prin care oferim actualizări regulate pentru întreg portofoliul de smartphone-uri. Este așadar esențial ca noii colegi din cadrul HMD Global să împărtășească aceeași ambiție comună, de a oferi experiențe care se îmbunătățesc constant. Sunt nerăbdător să continuăm această misiune cu ajutorul lui Stephen,” a declarat Florian Seiche, CEO HMD Global.

Înainte de a se alătura echipei HMD Global, Stephen a fost CMO EMEA în cadrul PayPayl și a coordonat restructurarea capacităților de marketing digital din cadrul companiei. Anterior, în rolul de CMO la nivelul Europei pentru Samsung Electronics, Stephen a contribuit la transformarea brandului datorită expertizei în CRM, social media, e-commerce direct-to-consumer. Stephen și-a început cariera lucrând pentru branduri precum The Gillette Company și Procter & Gamble.

Stephen se alătură HMD Global la scurt timp după anunțul a trei noi smartphone-uri Nokia, printre care și primul smartphone Nokia 5G, Nokia 8.3 5G, al unui nou membru al familiei Originals – Nokia 5310, și al unui serviciu de roaming eficient, HMD Connect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *