articole, Comunicat de presa

Masina electrica incarcata cu energie regenerabila

ezgif.com-webp-to-jpg (1)

Atat sistemele de panouri fotovoltaice, cat si masinile electrice sau cele hibride sunt din ce in ce mai des alese si folosite de catre persoanele care doresc sa contribuie la protectia mediului. Fiecare dintre acestea ajuta la protectia mediului prin simplul fapt ca nu emit gaze nocive, deci nu polueaza. In cazul in care si tu doresti sa protejezi mediul inconjurator pe cat posibil, atat achizitionarea unei masini electrice, cat si a unui sistem de panouri fotovoltaice este cea mai buna alegere.

Putem cu usurinta sa afirmam faptul ca aceste doua sunt complementare si ca degeaba folosesti o masina electrica daca o incarci la o sursa de energie care provine din reteaua nationala si pentru productia careia se ard carbune care la randul lor polueaza atmosfera.

De asemenea instalarea unor sisteme de panouri fotovoltaice si folosirea energie electrice din surse regenerabile, poate sa nu fie suficienta, atat timp cat in continuare folosim masini care ard combustibilul pentru a functiona si polueaza mediul.

Tocmai din acest motiv, combinatia masinilor electrice si a sistemelor de panouri fotovoltaice este cea mai indicata. Din moment de detii un sistem de panouri fotovoltaice cu ajutorul caruia ai posibilitatea sa produci energia necesara pentru alimentarea casei tale, ai posibilitatea ca de la aceeasi sursa de energie sa iti incarci si masina electrica. Iar in acest fel vei putea spune cu adevarat ca esti una dintre persoanele care contribuie in mod direct la protectia mediului inconjurator.

In functie de numarul si de capacitatea panourilor, ai posibilitatea sa produci cantitatea de energie electrica de care ai nevoie. In acest fel vei folosi energie regenerabila pentru a-ti alimenta casa, electronicele si electrocasnicele, iar pe timpul noptii, ai posibilitatea sa iti incarci masina electrica chiar in curtea casei tale.

Trebuie sa stii insa ca pentru a-ti incarca masina intr-un timp cat mai scurt, ai nevoie de incarcatoare rapide, special create pentru masinile electrice. Singurul dezavantaj in ceea ce priveste incarcarea masinii electrice la domiciliu este reprezentat de timpul de incarcare. Timpul pe care il ai de asteptat pana cand indicatorul bateriei sa ajunga la 100% este mai mare decat in cazul unei statii de incarcare rapida, si astfel, ai de asteptat chiar si 7-8 ore. Dar avand in vedere ca esti acasa acest lucru nu este intotdeauna un dezavantaj. Ai posibilitatea sa lasi masina la incarcat peste noapte si dimineata sa pleci cu ea complet incarcata.

Ai de asemenea posibilitatea sa iti incarci masina si la punctele de incarcare destinate special masinilor electrice. Aici vei reusi intr-un timp mult mai scurt sa incarci masina pana la 100%, fiind incarcatoare rapide, create special pentru a incarca masina intr-un timp cat mai scurt.

In cazul in care te gandesti sa iti achizitionezi o masina electrica, trebuie sa stii ca ai posibilitatea sa achizitionezi statii de incarcare din magazinul online al celor de la E-acumulatori. De asemenea tot de la ei ai posibilitatea sa achizitionezi si un sistem de panouri fotovoltaice cu ajutorul caruia sa produci necesarul de energie electrica pentru alimentarea casei tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *