Uncategorized

Magazinul pentru specilisti!

medie_1284031647Picture 003

Se intampla cateodata sa ai nevoie de cilindri pneumatici pentru a repara un mecanism sau pur si simplu vrei o rezeva in cazul unei defectiuni. Ph-t.ro este magazinul facut de specilisti pentru profesionisti, astfel incat sa gaseasca cu usurinta produsele de care au nevoie online, fara sa astepte prea mult.

Cilindri hidraulici sunt dispozitive uimitoare pe care le folosim in multe industrii. Ei opereaza lopetile echipamentelor de constructii, sunt utilizati in utilaje agricole si discret in fabrici si mobilier. Dar atunci, cum functioneaza acesti coilindri hidraulici?

Cilindrul hidraulic este un dispozitiv format din 3 elemente mari, care sunt: ​​cilindrul care contine un piston mobil atasat la o tija, un fluid care circula in interiorul tubului si imbinari in materiale flexibile care asigura etansarea sistemului .

Misiunea cilindrului este de a transforma energia in forta mecanica. Punand lichidul sub presiune, injectandu-l pe o parte, pistonul este impins. Este o miscare care poate fi folosita pentru ridicarea unei sarcini.

Exista doua categorii de cilindri hidraulici.

1.Cilindri hidraulici cu actiune unica

Acest model functioneaza doar intr-o singura directie. Sub presiune, uleiul este trimis intr-una din cele 2 camere pentru a provoca deplasarea pistonului si a tijei. Intoarcerea se poate face printr-o forta externa.

2.Cilindri hidraulici cu actiune dubla

Acest model este controlat de 2 orificii. Pentru a aduce tija sau a intra, trimiteti presiune hidraulica intr-una din camere. Acest model va ofera posibilitatea de a furniza cele 2 camere in acelasi timp. Utilizati doar presiuni diferite pentru a limita forta si viteza de miscare.

Cum functioneaza garniturile cilindrului?

Sistemul este unul hidraulic. Gasim sigiliile in mai multe locuri prin cilindrul hidraulic. Garnitura pistonului este plasata intre piston si peretele cilindrului. Este conceput pentru a permite presiunea uleiului sa se raspandeasca impotriva peretelui si sa provoace o forta de etansare mare.

Rolul O-ring este de a preveni scurgerea uleiului intre clema tijei si peretele cilindrului. Pentru etansarea tijei, aceasta are forma unui „U”. Misiunea sa este sa impiedice uleiul sa scape intre tulpina si clema, si sa razuie uleiul de pe tulpina.

In ceea ce priveste garnitura de razuire, aceasta impiedica patrunderea murdariei in cilindru. In general, garniturile sunt fabricate din poliuretan, viton sau nitriti.

Repararea cilindrilor hidraulici

Cilindrul hidraulic poate fi supus multor tipuri de defectiuni.

Rasucirea tijei

In caz de rezistenta intensa, tija se poate rasuci. In aceasta situatie, trebuie doar sa comandati partea de la un furnizor pentru a o inlocui. Daca rasucirea este usoara, este posibila corectarea pozitionarii tijei.

Scurgerea cilindrului

Acesta este cel mai frecvent esec. Acest lucru poate fi extern sau intern. In al doilea caz, scurgerea este foarte dificil de identificat. Pentru a remedia aceasta problema, trebuie sa inlocuiti partea afectata, sau sa treceti prin impletire sau placare cromata.

Insa in cazul unei defectiuni cel mai simplu mod de a rezolva o astfel de problema este achizitionarea unui cilindru hidraulic nou de la magazinul Ph-t.ro. Produsele ajung relativ rapid prin curier direct la adresele clientilor, iar preturile magazinului sunt printre cele mai avantajoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *