articole

RAZER CÂȘTIGĂ DOUĂ PREMII MAJORE ÎN CADRUL CES 2020

Razer este premiat pentru a opta oră cu premiul Best of CES, alături de multiple premii în trei alte categorii

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a organizat prezentări de succes în cadrul CES 2020, cel mai mare târg de tehnologii de consum din lume. Din cele peste 12 premii câștigate se disting ”Best Gaming Product” și ”People’s Choice Award” acordat de Engadget pentru cele mai bune produse din cadrul CES. Este a opta oară când produsele companiei sunt premiate cu astfel de distincții prestigioase.

Razer a anunțat următoarele produse în cadrul CES 2020:

  • Razer Eracing Simulator, o experiență captivantă de simulare eracing, dezvoltată în parteneriat cu Vesaro, Fanatec și SimPit. Scopul proiectului este să le ofere jucătorilor profesioniști cea mai veridică experiență pe timpul sesiunilor de antrenament și competițiilor. Mai multe detalii la acest link.
  • Razer Kishi Universal Mobile Gaming Controller, compatibil cu dispozitive Android și iOS. Noul controller le oferă utilizatorilor de mobile o soluție tactilă, care include un D-pad complet, patru butoane și două thumbstick-uri. Kishi oferă o latență deosebit de scăzută pentru a înregistra corect fiecare acțiune din partea utilizatorilor, o caracteristică esențială pentru jocurile rulate cu ajutorul tehnologiei cloud. Mai multe detalii la acest link.
  • Razer Sila 5G Home Router,un concept revoluționar care le permite utilizatorilor să se elibereze de serviciile tradiționale oferite de Internet Service Providers (ISPs) prin folosirea tehnologiei wireless 5G pentru a beneficia de o conexiune calitativă la Internet atât în condiții de utilizare staționară, cât și în scenarii mobile. Mai multe detalii aici.
  • RazerTomahawk Gaming Desktop, un desktop modular și compact, PC-ul a fost conceput de Razer pentru a oferi posibilitatea de a îmbunătăți performanțele sistemului cu ușurință.  Carcasa compactă găzduiește un procesor Intel® Core™ i9 și o placă grafică de tip full-length, oferind utilizatorilor performanțe de invidiat, fără să ocupe mult spațiu. Mai multe detalii aici.

În cadrul CES 2020, Razer a prezentat și noua gamă de laptopuri de gaming Razer Blade echipate cu procesoare 10th Gen Intel® Core™ i7, ce pot atinge viteze de până la 5GHz, și ecrane cu refresh rate de până la 300Hz.

LISTA DE PREMII CÂȘTIGATE ÎN CADRUL CES 2020

În momentul redactării acestui comunicat, Razer a obținut următoarele premii:

Razer Blade Stealth 13, GTX 1650

  • Honoree, Consumer Technology Association (CTA), Innovation Awards

Razer Kishi Universal Mobile Gaming Controller

Razer Sila 5G Home Router

Razer Tomahawk Gaming Desktop

  • Top Pick – Gaming Desktop, Mashable
  • Best of CES, Ubergizmo
  • Best of CES, TheBigTechQuestion
  • Best in Show, M3 by IDG (SE)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *