Uncategorized

Un nou Driver Studio este acum disponibil, creat pentru performanțe în Cinema 4D R21 și aplicații de creație

Cel mai nou driver NVIDIA Studio oferă suport pentru cele mai recente aplicații de creație, dintre care Cinema 4D R21 de la Maxon.

Cinema 4D este un pachet de top de animație și modelare care permite artiștilor să creeze conținut 3D și efecte vizuale spectaculoase. Lansat săptămâna aceasta, Cinema 4D R21 aduce noi caracteristici, dintre care un nou sistem Caps and Bevel pentru extrudarea, modelarea și animarea textului 3D, dar și un nou obiect Force Field dynamics, care permite optimizarea graficii în mișcare. Aplicația adaugă suport pentru simplificarea selecției de materiale disponibile în orice aplicație de randare 3D, cum ar fi Redshift. Redshift este o aplicație de randare care folosește nuclee NVIDIA CUDA și OptiX pentru denoising. În actualizări viitoare, Redshift va adăuga suport OptiX pentru tehnologia RTX ray tracing.

 

Driver-ul Studio lansat astăzi oferă suport pentru cele mai recente actualizări ale aplicațiilor Adobe  Lightroom Classic 8.4, Adobe Substance Designer 2019.2, DaVinci Resolve Studio 16.0 – Noua lansare a celor de la Blackmagic Design și Unreal Engine 4.23 de la Epic Games.

Adobe’s Substance Designer

Modificarea materialelor în Substance Designer 2019.2

 

Cea mai recentă actualizare a Substance Designer aduce noi caracteristici menite să îmbunătățească fluxul de lucru creativ. Pe lângă suportul pentru RTX, update-ul aduce suport pentru Iray pe plăcile grafice RTX oferind suport MDL 1.5 pentru exportul imaginilor MDL în fișiere MDLE si preview-ul interactiv al materialelor.

 

Mai multe detalii despre cel mai recent update al Substance Designer sunt disponibile aici.

 

Unreal Engine 4.23 de la Epic Games

Cel mai recent update pentru Unreal Engine, 4.23, include noi beneficii pentru utilizatorii de plăci grafice RTX, dintre care:

 

  • Îmbunătățiri de performanță și stabilitate, în special pentru secvențele ray-traced
  • Îmbunătățiri de sampling pentru Ray Tracer și Path Tracer
  • Suport pentru noile tipuri de geometrie si materiale

 

Da Vinci Resolve Studio 16 de la BlackMagic Design părăsește versiunea Beta

Da Vinci Resolve Studio 16 dispune de caracteristici bazate pe inteligența artificială și este menit să ușureze procesul de editare video și gradare a culorilor. Programul utilizează multiple librării de inteligență artificială de la NVIDIA și nuclee Tensor aflate pe plăcile grafice NVIDIA RTX pentru a accelera procesul de interferență. Caracteristicile inteligenței artificiale care are la bază tehnologia RTX includ:

 

  • Speed Warp, care permite intercalarea cadrelor când viteza de playback este schimbată, rezultând într-o redare în slow motion cu mai puține artefacte
  • Super Scale, care mărește rezoluția materialelor foto/video de până la 4 ori
  • Colorarea automată pentru accelerarea procesului de gradare a culorilor
  • Recunoașterea facială pentru etichetarea automată a clipurilor pentru urmărirea și conturarea trăsăturilor faciale.

 

Adobe Lightroom Classic

Una dintre cele mai așteptate caracteristici în Adobe Lightroom Classic 8.4 este o actualizare care îmbunătățește semnificativ accelerarea plăcii grafice, mărind rata de răspuns pe monitoarele cu rezoluție înaltă de până la 6 ori, procesele devenind mult mai rapide. Lightroom Classic impulsionează plăcile grafice RTX în procesul de ajustare a imaginilor și accelerare a randării imaginilor în Grid View, Loupe view și Filmstrip din modul Library.

 

Funcția Enhance Details este acum susținută prin intermediul accelerării hardware bazate pe inteligența artificială prezentă în plăcile grafice RTX. Funcția îmbunătățește calitatea imaginilor RAW și permite fotografilor să schimbe rezoluția imaginilor fără să piardă din detalii.

 

Mai multe detalii despre ultimul update Lightroom sunt disponibile aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *