Uncategorized

Incarcare rapida chiar si la distanta de casa

Cel mai frustrant lucru este atunci cand esti in mijlocul unei conversatii la telefon, la o distanta destul de mare de casa, iar bateria decide ca “moara”. Mi-am invatat lectia de mai multe ori si nu uit sa plec pregatit la drum atunci cand am de parcurs distante mari care se intind pe mai multe zile. Initial, mi-am luat baterii externe incarcate deja de acasa, insa dupa doua zile ramaneam fara bateria la telefon si fara baterie pe rezerva. Atunci am inceput sa caut alte solutii pe care le-am gasit pe site-ul gsmstore.ro.

Acest magazin online comercializeaza o gama vasta de accesorii gsm de foarte buna calitate pentru mai multe brand-uri de telefoane, printre care si incarcatoare auto.

Ce sunt incarcatoarele auto?

 

prelungitor-incarcator-auto1

La fel ca acumulatoarele normale de telefon, incarcatoarele auto au sarcina de a incarca bateria telefonului, chiar si atunci cand esti la volan. Spre deosebire de un incarcator normal, cel auto se introduce in slotul pentru bricheta electrica care vine din dotare la masina.

Modelul pe care l-am ales pentru mine se numeste Atlas incarcator auto micro usb, cu alimentare la bricheta de 12 V a autoturismului. Acest model de incarcatoare este de dimensiuni foarte mici si este prevazut cu un led care indica incarcarea. Incarcatoarele sunt prevazute, de asemenea, cu circuite de protectie la suprasarcina si supraincalzire.

Incarcatorul se va utiliza doar la telefoane cu conectorul potrivit, dar si cu specificatiile tehnice (voltaj, amperaj) corespunzatoare. La conectare, se va introduce mai intai incarcatorul in telefon si apoi la bricheta masinii, la deconectare procedandu-se in ordine inversa.

Incarcatorul este compatibil cu telefoanele smart fabricate de producatorii :

– Allview

– HTC

– Huawei

– LG

– Microsoft

– Nokia

– Samsung

– Sony

– Vodafone

De cand mi-am cumparat acest incarcator auto nu am mai avut niciodata probleme cu bateria descarcata a telefonului, deoarece am reusit sa tin in frau mereu situatia. De asemenea, incarcatorul nu va afecta masina, deoarece are protectie din fabrica pentru circuit cu supraincalzire si nu va descarca nici bateria autoturismului.

Magazinul gsmstore.ro este locul perfect pentru pasionatii de gadget-uri si tehnologie, deoarece site-ul prezinta o gama vasta de produse dedicate pentru smartphone-uri si tablete, oferind produse de calitate cu preturi foarte avantajoase.

Fara gsmstore.ro nu cred ca as fi mai putut sa merg in deplasare cu serviciu-ul, deoarece depindeam de telefon, iar acesta se descarca mereu. Acum pot a stau si o saptamana plecat de acasa, deoarece telefonul meu este mereu incarcat, iar eu sunt pregatit sa discut despre contracte.

Gama lor cuprinde folie pentru ecran, folii de sticla, huse silicon, huse flip, huse pentru tablete, hands-free pentru telefoane si cabluri usb de cea mai buna calitate.

Cel mai bun magazin cu accesorii gsm te asteapta pentru a imbunatati experienta cu gadget-ul pe care il indragiti atat de mult. Telefonul smart va primi un update foarte eficient alegand sa cumparati incarcatoarele de voiaj de la gsmstore.ro, deoarece sunt de calitate foarte buna.

Recomand acest magazin tuturor pasionatilor de tehnologie si accesorii inedite pentru smartphone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *