Uncategorized

ADIDAS LANSEAZĂ BUSTIERA PRIMEKNIT PENTRU UN COMFORT SPORIT ȘI UN MAI BUN SUPORT ÎN TIMPUL MIȘCĂRII

  • Cu un design gândit din interior spre exterior și concepută pentru o mulare perfectă, bustiera Dont Rest Primeknit LUX oglindește corpul feminin în mișcare
  • Tehnologia tricotării adidas Primeknit permite o flexibilitate sporită, confort și sprijin în zonele cheie
  • Colecţia a fost creată împreună cu rețeaua globală de atlete adidas; dansatoarea Mette Towley din LA prezintă funcționalitatea bustierei în campania de promovare a produsului

03-APR-2019 | BUCUREȘTI: adidas dezvăluie bustiera Don’t Rest Primeknit LUX, primul produs premium din categoria sa, creat cu ajutorul tehnologiei revoluționare Primeknit. Cu un design conceput pentru a se mula perfect, bustiera oferă atletelor libertate maximă de mișcare pentru antrenamente fără distrageri.

Bustiera Don’t Rest Primeknit LUX a fost creată în colaborare cu rețeaua internaţională de atlete adidas. Sportivele au exprimat necesitatea unei bustiere sport de înaltă performanță, care să ofere atât suport cât și confort. După studii îndelungate ale corpul feminin în timpul mișcării, echipa adidas Advanced Concepts a reușit să dezvolte un produs care oferă atât nivelul optim de flexibilitate, cât și suportul necesar atletelor. Totul cu ajutorul tehnologiei Primeknit.

Bustiera a fost creată folosind fire de nylon de calitate superioară, cu o textură moale. Produsul asigură astfel un confort și o senzație de răcorire inegalabile, în timp ce designul intuitiv și compresia fără bureți permit adaptarea gradelor de întindere, alungire și mişcare, pentru a asigura un maxim de suport fără restrângeri.

Clair Wallace, directorul de design al Advanced Concepts and Global Brands adidas declară: “Femeile nu mai sunt dispuse să sacrifice conforul și susținerea în timpul antrenamentelor și nici nu ar trebui să fie nevoite să facă acest lucru. Unicitatea bustierei Dont Rest Primeknit LUX este datorată faptului infrastructura bustierei a fost concepută din interior spre exterior, bazându-ne pe experiențele sportivelor noastre, care au nevoie, în aceeași măsură, atât de suport cât și de confort. Construcția Primeknit permite bustierei să reflecte orice mișcare a atletelor, ajutându-le pe acestea să se antreneze fără nicio distragere.

Bustiera Don’t Rest Primeknit LUX se lansează alături de colanții Believe This Primeknit LUX. Colanţii au fost dezvoltaţi folosind aceeași tehnologie Primeknit, iar construcția țesăturii se mulează perfect pe corp, pe toată durata antrenamentelor, oferind suport și confort în zonele cheie.

Mette Towley, dansatoarea din L.A., este protagonista campaniei Primeknit. Una dintre cele mai dinamice și originale dansatoare hip-hop din lume, Mette este o adevărată creatoare a mișcării și o sursă de inspirație pentru creatorii Primeknit, reprezentând nevoile versatile satisfăcute de bustieră.

Bustiera Don’t Rest Primeknit LUX și colanții Primeknit LUX vor fi disponibili în magazine începând cu data de 8 aprilie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *