Uncategorized

Noua versiune Kaspersky Password Manager ajuta la pastrarea in siguranta a informatiilor digitale importante

Kaspersky Lab a lansat o noua versiune a solutiei sale freemium, Kaspersky Password Manager. Solutia simplifica si mai mult procesul de organizare a datelor personale importante – de la parole, pana la documente si fotografii. Kaspersky Password Manager le permite acum utilizatorilor sa vizualizeze si sa stocheze documente PDF si sa imparta pe categorii fisierele incarcate, facand astfel gasirea unui document mai rapida si mai usoara. Noua versiune aduce, de asemenea, capacitatea de a verifica in baze de date publice daca o parola a fost compromisa. In plus, suporta scenarii de utilizare multi-platforma, astfel incat un cont sa poata gestiona seiful securizat pe toate dispozitivele utilizatorilor.

In prezent, utilizatorilor le este din ce in ce mai greu sa mentina controlul asupra datelor. Ei detin tot mai multe date de autentificare, in diverse conturi de divertisment si social media. De asemenea, doresc sa mentina accesul la copii digitale ale unor documente cu informatii private. Pentru a-si pastra datele in siguranta, dar disponibile pentru utilizarea zilnica (cum ar fi cumparaturi online, servicii de e-guvernare sau de inchiriere de masini), oamenii au nevoie de o “cutie magica”, pentru a putea gasi fisierul, documentul sau datele de autentificare potrivite, la momentul potrivit. Kaspersky Password Manager le permite utilizatorilor sa gestioneze date digitale valoroase in ​​mod sigur si eficient, oriunde si de pe orice dispozitiv.

Utilizatorii pot incarca acum permisele de conducere, pasapoartele / cartile de identitate, cardurile, fisierele de asigurare si alte tipuri de documente valoroase, sub forma de JPG, de alte formate de imagine sau de PDF cu mai multe pagini. Utilizatorii pot apoi sa atribuie categoria potrivita fisierului incarcat, pentru un acces usor si o cautare rapida.

Cazurile de scurgeri de informatii la scara larga privind conturi private au devenit o realitate. Incepand cu anul 2013 – cazul Yahoo, pana la publicarea recenta Collection # 1, care continea peste un miliard de combinatii unice de e-mail si parole. Toate au fost puse la dispozitie pe forumuri populare de hackeri. Tehnicile traditionale pentru crearea unor parole puternice (lungime, prezenta simbolurilor speciale etc.) nu mai sunt suficiente. Utilizatorii trebuie sa fie mai atenti ca oricand si sa adopte masuri de securitate proactive pentru pastrarea datelor in siguranta. Noua versiune de Kaspersky Password Manager va avertiza utilizatorul inclusiv daca parola pe care a ales-o a aparut in bazele de date cu conturi compromise.

Marina Titova, Head of Consumer Product Marketing la Kaspersky Lab, spune: “Este bine cunoscut faptul ca numarul de documente si parole care trebuie sa fie accesate creste in fiecare zi. Oamenii au nevoie acum de o solutie care sa pastreze toate aceste documente securizate si intr-un singur loc.”

Kaspersky Password Manager este un manager de parole avansat, multi-platforma, disponibil pentru Microsoft Windows, MacOS, Android, iOS si web. Instrumentul securizeaza parolele, le identifica pe cele slabe si genereaza unele bune cu ajutorul Password Generator, completand automat detaliile de autentificare si pastrand datele personale ale utilizatorilor intr-un seif criptat. Odata ce totul este sincronizat, datele sunt intotdeauna la indemana si gata de utilizare.

Kaspersky Password Manager are o versiune gratuita si una premium. Diferenta este data de numarul de inregistrari pastrate in seif, versiunea gratuita fiind limitata la 15 intrari. Toate functionalitatile noi, mentionate mai sus, sunt disponibile integral in ambele versiuni. Utilizatorii pot afla mai multe despre noua versiune de Kaspersky Password Manager, precum si sa descarce versiunea gratuita sau sa o cumpere pe cea extinsa, aici.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este o companie globala din domeniul securitatii cibernetice, prezenta pe piata de peste 21 de ani. Informatiile vaste despre amenintarile cibernetice si experienta in securitate IT detinute de Kaspersky Lab se materializeaza in mod constant in solutii de securitate si servicii de ultima generatie pentru a proteja companiile, infrastructura critica, autoritatile guvernamentale si utilizatorii individuali din toata lumea. Portofoliul companiei include protectie endpoint de top si mai multe solutii specializate de securitate si servicii, pentru a combate amenintarile digitale tot mai sofisticate. Peste 400 de milioane de utilizatori individuali sunt protejati de tehnologiile Kaspersky Lab, precum si 270.000 de companii client, pe care le ajutam sa protejeze ce e mai important pentru ele. Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaspersky.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *