Uncategorized

Când v-a murit o rudă în străinătate, este mai ușor dacă apelați la serviciile unei firme cu experiență în domeniu, precum Transport Decedați Funeral Express

De multe ori, este mai bine să lași rezolvarea unei probleme în sarcina celor care au experiență în respectivul domeniu. Mai ales procesul de repatriere decedați este ceva care, pentru cei care nu au pregătire juridică și nici experiență necesară în materie de demersuri administrative astfel de cazuri, poate fi de-a dreptul imposibil! Situația este complicată – sau, mai bine zis, agravată – de durere. Pentru că atunci când un soț, un frate – sau, încă și mai rău, un copil (fiu sau fiică) – își pierde viața în țări străine, simți că o lume întreagă se prăbușeșete în jurul tău. Chiar și pentru un om cu mintea limpede este dificil să se ocupe de așa ceva, pentru trebuiesc asigurate servicii complete de autopsie, autospeciale, sicrie, cruci… și cine știe câte altele! În plus, mai trebuiesc obținute și o mulțime de aprobări – și toate astea trebuie făcute repede!

slide1-1920x600

Cei care se întreabă: „Ce să faci mai întâi? La ce ușă să mai bați?” pot să se adreseze cu încredere firmei de pompe funebre Transport Decedați Funeral Express. Firma asigură repatriere decedați Italia , repatriere decedați Spania, repatriere decedati Germania sau repatriere decedati Anglia, țări în care firma are puncte de lucru. Datorită acestor puncte de lucru, firma poate asigura și repatrierea rămășițelor pământești ale celor care și-au pierdut viața în Franța, în Republica Moldova, în Belgia, în Grecia, în Turcia, în Norvegia, în Olanda sau în Serbia. De asemenea, Transport Decedați Funeral Express asigură și repatrierea cetățenilor străini care, dintr-un motiv sau altul, au decedat pe teritoriul României.

Nu este nevoie să vă deplasați la sediul firmei. Este de ajuns să dați un telefon la numărul 0729 007 003; un operator vă va răspunde, vă va înregistra solicitarea și va începe să facă demersurile necesare. Puateți face comanda și on-line, printr-un formular de ofertă. În acest caz, un reprezentant al companiei vă va contacta telefonic în cel mai scurt timp cu pentru a se ocupa de caz. În cel mai scurt timp cu putiință, Transport Decedați Funeral Express va trimite la fața locului delegați care vor obține documentele necesare repatrierii (certificatul de deces, autorizația de înhumare, certificatul de îmbălsămare și pașaportul mortuar), după care vor angajeaz medici pentru constatarea decesului și autopsie, preum și personal pentru manipulare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *