Uncategorized

Panasonic face echipă cu Getty Images pentru a susține o serie de proiecte fotojurnalistice Fotojurnaliștii urmăresc cu pasiune proiecte în jurul lumii utilizând camerele mirrorless Lumix

București, 25 septembrie 2018 – Panasonic Corporation are plăcerea să anunțe un nou parteneriat cu Getty Images, lider mondial în comunicații vizuale, pentru a susține un program de proiecte fotojurnalistice realizate exclusiv cu camere LUMIX. Programul, intitulat „Getty Images x LUMIX”, se desfășoară până în martie 2019 și va oferi unor fotojurnaliști multipremiați reprezentați ai Getty Images oportunitatea de a explora un proiect la alegere utilizând o cameră ușoară și rezistentă. Inițiativa este parte a activităților în derulare ale Panasonic de promovare a culturii fotografice prin intermediul camerelor digitale marca LUMIX.

Proiectele realizate până acum în cadrul programului includ:

・‘Schimbarea feței Butanului – Tinerii’

Producția „Last Guardians Of Javanese Gong”  

h

・‘Phare, Circul cambodgian și Phare Ponieu Selpak

Festivalul YuLan din Hong Kong

Viața în Tuvalu – Insula din Pacific care depune eforturi considerabile pentru a atenua efectele schimbărilor climaterice

Nu mai puțin de 12*1 proiecte sunt planificate pentru programul „Getty Images x LUMIX” și toate fotografiile pot fi licențiate*2 accesând linkul de proiect.

Panasonic LUMIX este un sistem de cameră extrem de inovator, ideal pentru fotojurnalism datorită capabilităților sale diverse și profilului compact și ușor. Încorporând tehnologii avansate, unice, sistemul de cameră LUMIX garantează rezultate optime prin calitatea ridicată a imaginilor, funcționalitate și durabilitate. Compania este dedicată continuării eforturilor de a oferi un sistem de cameră superior pentru fotografii profesioniști, astfel încât acesta să fie prima lor alegere.

Website special Getty Images x LUMIX

https://www.panasonic.com/global/consumer/lumix/gettyimages.html

Note:

*1 Planurile se pot modifica fără notificare prealabilă.

*2 Pentru utilizarea fotografiilor sunt necesare aplicarea și acordul cu termenii de serviciu ai Getty Images.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor profesionale şi a echipamentelor industriale. Aniversând, în 2018, 100 de ani la înfiinţarea sa, compania Panasonic este activă la nivel global, fiind prezentă acum în peste 495 de sucursale şi 91 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 61,711 miliarde EUR în anul încheiat la 31 martie 2017. Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viaţă mai bună şi o lume mai bună pentru clienţii săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați:

http://www.panasonic.com/roDespre Getty Images

Getty Images este una dintre cele mai de încredere și respectate surse de conținut vizual din lume, cu peste 300 de milioane de active, incluzând fotografiivideoclipuri și muzică, disponibile prin intermediul website-urilor www.gettyimages.com și www.istock.com. Website-ul Getty Images este utilizat de clienți din domenii de creație, de afaceri și media din aproape fiecare țară de pe glob și este primul loc spre care se îndreaptă cei care doresc să descopere, să achiziționeze și să distribuie conținut cu un puternic impact vizual de la cei mai buni fotografi și cameramani din lume. Getty Images lucrează cu peste 250.000 de colaboratori și sute de parteneri în imagine pentru a asigura o acoperire completă a peste 160.000 de știrievenimente sportive și de divertisment în fiecare an, imagini creative  de impact pentru a comunica orice concept comercial și cea mai mare arhivă din lume de fotografii istorice.

Vizitați Getty Images la www.gettyimages.com pentru a afla mai multe despre modul în care compania promovează rolul unic al fotografiilor și imaginilor video în comunicații și afaceri, dând viață ideilor creatoare.  Pentru știri și anunțuri ale companiei, vizitați Camera de presă, iar pentru povestiri și inspirația din spatele conținutului nostru, vizitați Povestiri și Tendințe. Puteți găsi Getty Images pe FacebookTwitterInstagramLinkedInPinterest și Tumblr, sau descărcați aplicația Getty Images unde puteți explora, salva și distribui cele mai bune imagini din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *