articole, Comunicat de presa

ADATA lanseaza o noua gama de baterii externe Cu un design modern, noi caracteristici si optiuni de culoare, noile modele ADATA se potrivesc aproape oricarui stil de viata

Bucuresti, 21 august 2018 – ADATA anunta astazi o noua gama de baterii externe care se caracterizeaza prin design-ul modern, functionalitate si optiuni de culoare. Noile modele de la ADATA sunt P10000, P5000, P10050C si P10050V.

ADATA P10000 – Putere mobila uimitoare

Cu un model modern de mozaic si efect holografic subtil, ADATA P10000 cu capacitate de 10.000mAh arata ca un dispozitiv dintr-un film de actiune SF. Utilizatorii vor fi fascinati de modul in care modelul mozaicului straluceste si se schimba in timp ce se roteste in lumina. P10000 este disponibil in sase culori pentru a se potrivi cu orice personalitate si accepta intrarea 2A pentru reincarcare rapida. Conceput pentru siguranta utilizatorilor, P10000 este echipat cu multe caracteristici de siguranta, incluzand o carcasa realizata din material ignifug, un design al circuitului care impiedica supraincarcarea si descarcarea si alte mecanisme care contracareaza scurtcircuitarea sau supratensiunea.

ADATA P5000 – Putere mobila potrivita in orice context

Cu o capacitate de 5.000mAh si o forma ultra-compacta (10 cm) si usoara (110 g), ADATA P5000 ofera utilizatorilor echilibrul perfect intre putere si portabilitate excelenta. Design-ul P5000 este unul minimalist, cu un exterior texturat, inspirat de piele, care nu va fi afectat de amprente sau urme de murdarie si vine in sase optiuni de culoare – albastru deschis, albastru inchis, roz, rosu, negru si alb. Contururile sale ergonomice il fac usor si confortabil de tinut intr-o singura mana. In plus, modelul P5000 este echipat cu un detector de bancnote false. Acesta utilizeaza lumina ultravioleta (UV) pentru a descoperi marcajele de securitate UV pentru a ajuta utilizatorii sa identifice eventualele falsuri.

ADATA P10050C – Un design inspirat de mare

Bateria externa cu capacitate de 10.000mAh ADATA P10050C are un design industrial si nu arata ca niciun alt powerbank de pe piata. Inspirat de texturile gasite pe scoici si pe furnirul lucios din perle, P10050C are un exterior elegant, cu crestaturi organice, care ofera un feeling de lux si eleganta. Cu doua porturi USB de 2.4 A, utilizatorii pot incarca simultan doua dispozitive. In plus, cu incarcarea pass-through, dispozitivele pot fi incarcate in timp ce bateria se reincarca, economisind astfel timp pretios pentru utilizatori. Mai mult, modelul P10050C are o lanterna LED incorporata, care poate fi utila la cautarea de obiecte in interiorul gentii pe timp de noapte si suporta USB Type-C.

ADATA P10050V– Energizare prin culoare   

Bateria compacta si portabila ADATA P10050V vine intr-o gama de optiuni de culori, de la vivid la clasic, pentru a se potrivi cu orice personalitate, ce de exemplu albastru deschis, albastru inchis, roz, rosu, negru sau alb. Dispunand de o capacitate de 10.000mAh, dispozitivul are suficienta putere pentru a incarca complet o tableta sau un smartphone de patru ori. Doua porturi USB de 2,4A si incarcarea pass-through permit utilizatorilor sa incarce simultan P10050V impreuna cu alte doua dispozitive.

La fel ca modelul P10000, toate bateriile externe mentionate mai sus au mecanisme de siguranta care impiedica supraincarcarea, scurtcircuitarea si supratensiunea.

Disponibilitate

Modelele ADATA P10000 si P5000 vor fi disponibile incepand cu luna august, in timp ce modelele P10050C si P10050C vor fi disponibile din luna septembrie. Disponibilitatea exacta pentru aceste produse noi poate varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe informatii despre disponibilitatea si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat distribuitor ADATA prin www.adata.com.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *