articole, Comunicat de presa

Tehnologia AMD Ryzen Embedded V1000 folosita in noile produse UDDO BOLT si SMATCH Z

Familia de procesoare AMD Ryzen Embedded V1000 a câștigat clienții dintr-o varietate de industrii, cu abilitatea de a oferi o creștere de 2 ori a performanței de procesare, reducând în același timp amprenta de design și cea termică pentru o mai bună eficiență. Are chiar o creștere de 3 ori a performanței GPU față de soluțiile competiției. Prin cuplarea CPU-ului și GPU-ului de înaltă performanță pe un singur die, aceasta marchează noua eră a procesoarelor încorporate în termeni de performanță și capacități grafice.

UDOO BOLT și SMACH Z sunt doi clienți care profită din plin de setul de caracteristici AMD Ryzen Embedded V1000 pentru a aduce experiențe cu adevărat unice și încântătoare industriei jocurilor și a producătorilor.

  • UDOO BOLT este ultima placă de producție care permite clienților să facă tot felul de creații. Maurizio Caporali, manager de produs la UDOO, și-a împărtășit pasiunea pentru BOLT, spunând că “reprezintă cel mai înalt nivel de grafică, putere de procesare și flexibilitate în domeniul plăcilor de producție, oferind producătorilor șansa de a juca jocuri de calitate AAA, de a mișca randarea Client-Side 3D, sau chiar a crea experiențe de Realitate Augmentată și Virtuală.
  • SMACH Z, consola portabilă pentru a juca jocuri pe PC în deplasare, oferă jucătorilor posibilitatea de a se scufunda în jocuri portabile HD prin procesoarele AMD Ryzen Embedded v10000 și AMD Radeon Vega 8 Graphics. Consola portabilă creează noi oportunități pentru dispozitive portabile de jocuri, oferind în același timp putere și grafică de calitate desktop.

Puteți afla mai multe despre UDOO BOLT, SMACH Z și modul în care acestea utilizează procesoare AMD Ryzen Embedded V1000 aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *