articole, Comunicat de presa

Cum sa ai grija de barba ta

mr-beard-moustache-wax

Barba, un subiect despre care orice barbat ar putea deschide o discutie apriga. De la cum este cel mai bine sa o cresti pana la cum este cel mai bine sa o ingrijesti. Aceasta reprezinta simbolul absolut al barbatiei, al masculinitatii, al hotararii, al unui caracter puternic. Dar asa cum multi o stiu, nu este chiar atat de usor sa avem o barba perfecta. Este nevoie pe deasupra si de kituri pentru barbierit speciale.

Poate ca unii dintre noi au probleme cu parul crescut prea mare, asa ca se limiteaza la o barba mai mica, care trebuie tunsa mai des. Altii vor ceva mai impresionant dar care necesita o atentie mai sporita. Este important ca barba sa fie si pe placul celor din jur, al prietenilor si al partenerelor de viata. Daca o femeie este afectata de faptul ca avem barba, nu este un semn bun. Poate ca parul este prea aspru, cel mai des intalnit argument, parul facial fiind pana la urma destul de dur.

Din fericire, eu amn gasit solutia unei barbi perfecte, elegante, catifelate, la magazinul TheGroomLab. Aici am gasit produse pentru ingrijirea barbii 100% profesionale, multe dintre care imi erau pana de curand necunoscute, de la sapunuri pentru spalare, la uleiuri si balsamuri si pana la perii si piaptane speciale. Fiecare dintre acestea se adreseaza unui anumit tip de par si barbii de o anumita marime. Pentru o barba mica folosim doar anumite produse in timp ce pentru o barba mai mare folosim si o perie. Daca aveti parul aspru si vreti sa fie mai catifelat la atingere si sa aiba mai multa stralucire, un balsam si o ceara de mustata pot face minuni pe care nici nu vi le imaginati. Astfe, partenera voastra isi va schimba garantat parerea iar voi va veti putea mandri cu barba voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *