articole, Comunicat de presa

Motivele pentru care prefer magazinul Onore

254-0-papion-negru-self-tie-alther_1

Nu este deloc usor ca un magazin, fie el offline sau online sa fie mereu pe placul clientilor. Putine reusesc acest lucru, iar aceasta se datoreaza imensului efort depus de angajati pentru a le oferi clientilor cele mai bune produse si servicii. Calitatea, seriozitatea si profesionalismul sunt pe primul plan in cadrul unui business care vrea sa fie in fata altora.

Ca orice persoana careia ii place sa stie de unde sa cumpere cele mai bune produse, am si eu o lista cu magazinele cele mai bune. La capitolul accesorii vestimentare liderul incontestabil este Onore, un magazin al carui motto este sa innobileze tinuta domnilor, un lucru cu care cei de aici chiar nu exagereaza. Doar aici am gasit cele mai bune papioane self tie si bretele subtiri.  Aceasta combinatie „fatala” nu m-a dezamagit niciodata cand a venit vorba despre eleganta si stil. Am reusit sa fiu mereu in centrul atentiei datorita tinutelor adecvate si pentru acest lucru trebuie sa le multumesc si celor de la Onore.

507-0-bretele-inguste-subtiri-kay_2

Aici nu doar ca am gasit zeci de modele pe placul meu dar nu doar atat. Cei de aici m-au ajutat sa le aleg pe cele potrivite pentru mine. Pentru multi este de ajuns sa fii un vanzator bun, dar sa fii un vanzator care stie exact ce vrea si ce are nevoie un client este ceva superb. Am reusit astfel sa imi aleg cateva modele care sa se potriveasca de minune la cateva tinute.

Pe  langa o mare varietate de produse, acest magazin le mai pune la dispozitie domnilor si alte oferte speciale care nu trebuie ratate. Reduceri zi de zi la numeroase articole, transport gratuit oriunde in tara sau posibilitatea de returnare si restituire a banilor, doar cateva dintre ofertele de care poate beneficia fiecare client.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *