Uncategorized

Cum asortam ceasurile la diferite evenimente

Ceasurile sunt cele care pot pune in valoare  orice tinuta , asa ca trebuie sa intrati pe Ceasmania, locul unde o sa gasiti o gama variata de produse, pentru toate gusturile.

Preturile  sunt  excelente, iar un alt avantaj este acela de a putea cumpara in rate lunare accesoriul dorit, daca nu dispuneti de suma de bani necesara.

Pe ceasuri dama am gasit articole viu colorate, perfecte pentru sezonul de vara, asa ca am cumparat si eu 2 produse, un ceas Guess la 345 lei si unul Tommy Hilfiger la 279 lei.  Ma tot gandesc ca pe unul din ele sa-l daruiesc cadou prietenei mele la aniversarea de 20 de ani, dar mi-ar fi greu sa ma despart de el, deoarece dispune de o curea rezistenta si cu o culoare deosebita.

ceas-barbatesc-delta-t-sora-1939-s-set-3-curele-2-piele-1-nato

Daca sunteti in cautare de ceasuri barbati, trebuie sa stiti ca acestia prefera ceasurile rezistente, menite sa faca fata diferitelor socuri sau cazaturi. In acelasi timp design-ul trebuie sa fie unul sobru, dar care sa denote si eleganta.

Atunci cand purtam un ceas trebuie sa fim atenti ca acesta sa se potriveasca cu tinuta, dar si cu evenimentul la care mergem. Daca suntem la o plimbare in parc, putem opta pentru un ceas simplu, fara prea multe detalii, iar daca  mergem la un eveniment in timpul serii, un ceas care un design mai deosebit, poate atrage atentia celor din jur intr-un mod placut.

ceas-de-dama-guess-limelight-w0775l7

Pentru cei care doresc sa achitioneze aceste ceasuri si sa le ofere cadou, un beneficiu al lor este livrarea rapida, iar procesul se desfasoara cu un singur click, asa ca nu mai sunteti nevoiti sa  bateti drumul in magazinele de cadouri si sa asteptati la cozi imense.

Chiar daca nu va vine sa credeti, aceste  ceasuri pot reprezenta niste accesorii care pun in valoare tinuta, asa ca merita sa investiti orice suma pentru a va asigura ca aspectul este unul uimitor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *