articole, Comunicat de presa

Axis anunta colaborarea cu furnizori de continut audio de top pentru mediul retail

Echiparea magazinelor cu instalatii audio nu reprezinta o noutate, dar potentialul de a imbunatati experienta clientilor din retail prin muzica sau alt continut audio este, in mare parte, neexploatat. Prin incheierea unor parteneriate strategice, tehnologiile audio pentru retea de la Axis integreaza acum cateva servicii muzicale pe baza de abonament, care ofera muzica de fundal pentru afacerile din zona de retail.

Muzica de fundal pentru afaceri are un impact important asupra comportamentului clientilor din magazin. Un studiu efectuat de unul dintre noii parteneri Axis, Soundtrack Your Brand, arata ca intr-un restaurant, de exemplu, redarea pe fundal al unor melodii ce reflecta identitatea de brand poate genera vanzari mai mari in medie cu 9.1% (studiul complet este disponibil aici). Tehnologia audio pentru retea de la Axis deja existenta permite o multitudine de scenarii de utilizare, inclusiv adresare publica si integrare cu solutii de analiza video. Prin incheierea de parteneriate cu furnizori de continut audio, Axis ofera acum o gama completa de solutii pentru magazine, extrem de usor de administrat. Astfel, Axis anunta astazi incheierea de parteneriate cu Soundtrack Your Brand, Royal Streaming, MUSIC2BIZ si Pinesker Media Company.

“In mod traditional, instalatiile audio din magazine sunt utilizate pentru comunicarea cu personalul si pentru anunturi destinate clientilor, sau pentru muzica de fundal generica. Studiile arata insa ca muzica personalizata, in combinatie cu anunturile strategice, poate ajuta activ la stimularea vanzarilor. In combinatie cu dispozitivele audio pentru retea de la Axis, parteneriatele pe care le-am anuntat astazi le vor permite magazinelor sa redea continut audio personalizat prin retea, sustinand astfel valorile de baza ale marcii si imbunatatind totodata experienta clientilor, cu ajutorul unui sistem 100% digital si fiabil”, a declarat Håkan Hansson, Global Product Manager Audio, Axis Communications.

Aceste servicii muzicale pentru afaceri pot fi integrate cu sistemele de boxe Axis pentru retea deja existente, fara a fi necesare alte solutii hardware sau software, astfel ca se pot implementa anunturi programate sau neprevazute alaturi de muzica personalizata. Ele pot fi folosite si impreuna cu sisteme audio analogice, prin intermediul AXIS C8033 Audio Bridge.

Boxele Axis pentru retea cu servicii muzicale integrate permit un control centralizat, care garanteaza redarea continutului audio dorit in fiecare sucursala. Dispozitivele audio Axis sunt disponibile prin canalele de distributie ale companiei, iar serviciile de streaming de muzica sunt oferite de furnizorii de continut.

Pentru a afla mai multe despre beneficiile tehnologiei audio pentru retea accesati: www.axis.com/products/audio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *