articole, Comunicat de presa

Plantronics oferă Blackwire 3200 UC pentru apeluri telefonice, muzică, clipuri YouTube şi orice experienţă auditivă îţi poţi imagina

Plantronics, lider global în industria comunicațiilor, propune căştile Blackwire 3200 UC pentru utilizatorii ce folosesc intensiv sisteme de comunicaţii în mediul de business şi care au nevoie de o experienţă confortabilă şi un sunet clar, indiferent de locaţia unde le folosesc.

Una dintre cele mai interesante caracteristici este că aceste căşti permit scenarii multiple de utilizare, datorită celor două versiuni disponibile: o versiune cu două auricule pentru sunet natural clar şi bogat cu procesare digitală a semnalului în ambele urechi, respectiv o versiune monoaurală de tip call-center (imaginile de mai jos sunt cu titlu de prezentare).

Căştile Blackwire 3200 au microfon cu amortizarea zgomotului ambiental, egalizator dinamic pentru a optimiza calitatea vocii atunci când vorbeşti şi care ajustează setările în mod automat atunci când asculţi muzică sau vizionezi un film.

Experienţa auditivă este cu adevărat remarcabilă, ideală pentru utilizarea ca instrument de comunicare sau ascultare, iar designul este perfect pentru asigurarea confortului în zilele lungi de muncă la birou, mai ales atunci când stai mult pe telefon.

Poţi folosi caştile Plantronics Blackwire 3200 conectate la computer, tabletă sau smartphone datorită opţiunilor multiple de conectivitate: USB sau USB-C, sau mufa de 3,5 mm.

Despre Plantronics

Plantronics este un pionier în domeniul echipamentelor audio și un lider global în industria comunicațiilor. Creăm soluții inteligente și adaptate care sprijină nevoile cele mai importante ale clientului nostru: experimentarea și facilitarea unei comunicări simple și clare, în timp ce se bucură de medii înconjurătoare lipsite de distrageri. Soluțiile noastre sunt folosite la nivel mondial atât de către consumatori, cât și de către alte afaceri, fiind alegerea ideală pentru birouri cu format deschis. De la Unified Communications și ecosisteme de servicii clienți, la analize de date și căști cu tehnologie Bluetooth, Plantronics oferă soluții de comunicații de înaltă calitate pe care clienții noștri se bazează astăzi, în timp ce inovează fără încetare, în numele viitorului lor. Pentru mai multe informații, accesați Plantronics.com. Marca comercială Bluetooth este deținută de către Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizarea a mărcii de către Plantronics, Inc. se află sub respectiva licență. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor acestora.

Plantronics este lider mondial în comunicarea audio pentru consumatori rezidenţiali şi companii, şi este prezent în România de la sfârşitul anilor 1990 prin intermediul unui parteneriat de durată cu distribuitorul local ABN Systems International, www.abnsystems.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *