articole, Comunicat de presa

Criterii de alegere a ceasului de mana

In ultimii ani, ceasul de mana a revenit in forta in alegerea oamenilor care cinstesc aceste dispozitive utile si elegante si care considera ca nu pot fi inlocuite nici de catre cel mai inteligent telefon mobil sau smartwatch din lume. Ceasurile barbatesti  sunt cele mai potrivite accesorii la costum, la o tinuta casual, chiar si la un trening. Cei care isi doresc un ceas de buna calitate, trebuie sa se uite intai la firma producatoare. In general acest aspect conteaza foarte mult. Un ceas de firma si nu o replica ieftina va arata extraordinar pe incheietura oricui.

De asemenea, trebuie luata in calcul intreaga garderoba inainte de a alege unul din ceasurile barbati  disponibile pe piata. Cei care au mai multe tinute elegante, chic, pot alege un ceas mai pretentios, cu o curea din piele naturala, cu unele caracteristici moderne, in vreme ce barbatii care se imbraca mai mult sport sau casual-sport trebuie sa isi achizitioneze un model cu bratara din silicon care va arata mult mai bine pentru stilul pe care si l-au ales.

ceas-barbatesc-wesse-wwg400102m

Ceasurile dama precum si cele de barbati pot fi alese in functie de mecanism, oamenii pot alege intre ceasurile mecanice, automatice sau quartz, in ordinea aparitiei lor. De asemenea, pot tine cont si de materialul din care este realizat geamul protector al cadranului. Cei care isi doresc un ceas mai ieftin pot opta pentru plexiglas, cei care isi doresc un ceas cu un aspect “pretios” pot opta pentru geam din safir, iar cumparatorii atenti la rezistenta geamului la zgarieturi sunt invitati sa isi achizitioneze un ceas cu geam din sticla minerala.

ceas-de-dama-guess-montauk-w0934l1

Asadar, ceasul de mana a redevenit dispozitivul apreciat la adevarata sa valoare, desi in nenumarate randuri telefoanele mobile inteligente sau nu au incercat sa il inlocuiasca din punct de vedere al functionalitatii. Ceasurile de mana sunt usor de achizitinat, existand numeroase magazine online in acest sens, iar alegerea nu mai este chiar atat de dificila, tinand cont de sfaturile specialistilor atat pentru doamne cat si pentru domni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *