Uncategorized

Si-am incalecat pe-o… trotineta si v-am spus povestea asa!

Povestile despre printi si printese, voinici si mandrute, mereu se incheie, la final de poveste, cu vorba ‘’si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa’’. Povestile cu happy ending imi plac cel mai mult, iar astazi voi impartasi cu voi povestioara mea, urban-modern concept, despre cea mai noua achizitie: o trotineta electrica de la Wheel-E.

Totul a inceput cand, intr-o zi cu soare, am realizat ce usor mi-ar fi sa circul prin oras, daca as avea ceva cu roti! In principiu, fara roti nu faci nimic, mai ales in ziua de azi. Dar cum o masina era peste puterile mele, m-am orientat catre o varianta mai eco-friendly, dar si mai usor de intretinut si de depozitat.

Am cantarit foate mult avantajele unei trotinete electrice. Mi s-au parut foarte ok, mai ales ca eu, locuind la bloc, totusi voi avea unde sa o depozitez in interiorul apartamentului. Astfel nu mai stateam cu grija.

Conbustibilul a fost inca o chestie care mi-a trecut prin minte, atunci cand am vrut sa cumpar ‘’roti’’.  Masina, vrei – nu vrei, consuma. Si nici nu ma pasiona pe mine condusul, in asa mod incat sa ma dau peste cap financiar, sa imi pot cumpara un autovehicul. Trotineta electrica, dupa cum ii spune si numele, se incarca doar la curent.

Partea si mai buna este ca, daca achizitionezi o trotineta electrica de pe Wheel-E.ro, primesti garantat o geanta incarcator la trotineta. In cazul in care nu ai avut timp sau ai uitat sa incarci trotineta acasa, geanta pentru incarcator este accesoriul care iti vine in ajutor. Geanta are un design simplu si usor de montat pe trotineta, este usoara si o poti tine cu tine, oriunde ai merge. Poti incarca trotineta chiar in timp ce mergi cu ea!

Wheel-E.ro si-au inceput activitatea de e-commerce si vanzari ca promotori ai trotinetei electrice E-Twow la nivel european. Anul acesta, insa, si-au propus sa devina cel mai mare magazin online de articole sportive, echipamente sportive si gadgeturi din Romania.

E-twow este prima trotineta electrica portabila – cel mai economic vehicul din lume construit vreodata. Gratie metodelor ingineresti avansate, a fost posibila crearea unui design dinamic (inclusiv garda la sol redusa, roti de 200mm, ghidon ajustabil pe inaltime, sistem de pliere completa).

In acelasi timp, i-au fost adaugate tehnologii de ultima generatie: printre acestea se numara sisteme precum KERS (kinetic energy recover system) – sistem de recuperare a energiei cinetice, sistem franare regenerativa, franare magnetica, pilot automat. Eu nu am rezistat in fata acesteia si a fost optiunea aleasa de mine, pentru a face fata plimbarilor, deoarece mi se pare ca este un articol care mi se potriveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *