Uncategorized

De ce sa iti cumperi expresor de cafea cand il poti primi gratuit de la Expresorul.ro? Citeste mai mult: De ce sa iti cumperi expresor de cafea cand il poti primi gratuit de la Expresorul.ro?

Expresorul.ro oferta GRATUIT expresoare cu boabe de cafea spre testare si inchiriere in sistem comodat in Bucuresti
– GRATUIT – cel mai bun expresor cu boabe de cafea.
– testare GRATUITA
– livrare Gratuita în maxim 24 h.
– service-ul aparatelor GRATUIT asigurat 24/24 h.
– curatare,igienizare, decalcifiere GRATUITE
– o gama diversificata de tipuri de cafea
– cele mai mici preturi de pe piata.

Pentru mai multe detalii, o oferta avantajoasa si personalizata, va stam la dispozitie!

Echipa Expresorul.ro
De ce sa iti cumperi expresor de cafea cand il poti primi gratuit de la Expresorul.ro?

1. De ce oferta noastra?

-cele mai mici preturi de pe piata-instalare si livrare GRATUITA-beneficiati GRATUIT de un expresor profesional de cafea adaptat nevoilor dumneavostra-modele diferite de aparate pentru a satisface nevoile dumneavostra-va bucurati de cea mai buna calitate a cafelei proaspat rasnite-interventie rapida-curatare,igienizare si decalcifiere GRATUITE-scapati e orice cost si grija privind service-ulsi aprovizionarea aparatelor-inlocuirea aparatelor in caz de defectiune in maxim 24h ore-alegeti singuri aroma si intensitatea dintr-o gama larga de sortimente de cafea- o echipa profesionista,creativa si dedicata- suport tehnic 24h

2. De ce? Preturi exceptionale?

Noi va garantam cel mai bun pret de pe piata ce vi se poate potrivi,incepand de la 0.65 lei /cafea. Va punem la dispozitie expresoare de cafea cu utilizare usoara.

3. De ce? Cafea espresso speciala?

Cafeaua boabe pentru espresso nu este o cafea obisnuita, ci este una speciala pentru un gust si o savoare unica de espresso. Cafeaua boabe este 100% naturala, in comparatie cu capsulele preambalate folosite la majoritatea expresoarelor office ce se afla in momentul de fata pe piata,evitand astfel aditivii si potentiatorii de aroma savurand o cafea proaspat rasnita

4. De ce? Interventie rapida?

Oriunde si la orice ora daca aveti nevoie de cafea boabe pentru birou, consumabile sau consultanta in utilizare va suntem la dispozitie. Pentru interventie si deranjamente nonstop va stam la dispozitie chiar cu inlocuirea aparatului in cel mai scurt termen posibil.

5. De ce? Usor de utilizat?

Aparatele sunt concepute pentru o utilizare foarte usoara, rapida si fara a necesita vreo experienta anterioara in utilizarea unui automat de cafea. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati doar un singur buton si doar in cateva secunde aveti un espresso gustos, savuros, fierbinte si inviorator.

6. De ce? Calitate?

Cafeaua este un lucru minunat pe care fiecare dintre noi putem sa ni-l permitem. Fie ca vorbim de cafeaua preparata dimineata acasa, cea de la serviciu cu colegii sau dupa-amiaza cu persoana draga ea este prezenta peste tot in jurul nostru. Avem cafea de cea mai buna calitate de la producatori de top din lume: Lavazza, Covim, Iulius Meinl, Segafredo, Davidoff , Illy , Jacobs .

7. De ce? Mentenanta?

Expresorul.ro va ofera urmatoarele servicii de mentenanta:– amplasarea expresoarelor de cafea in toate locatiile stabilite impreuna cu clientul– aprovizionarea ritmica a aparatelor cu materia prima necesara (cafea boabe, lapte, ceai, ciocolata)– activitati regulate de intretinere si service ale expresoarelor de cafea– interventii tehnice de reparatii, la aparitia unor defecte de functionare ale automatelor, indiferent de momentul aparitiei a acestora pe durata programului de acces la aparate a personalului– igienizarea si reglarea lunara a parametrilor tehnici ai aparatelor, sau de fiecare data cand se impun aceste activitati– upgradarea d.p.d.v. tehnic a aparatelor in functie de necesitatile specifice ale fiecarui clientToate activitatile descrise mai sus se vor face exclusiv pe cheltuiala companiei Expresorul.ro

Citeste mai mult: De ce sa iti cumperi expresor de cafea cand il poti primi gratuit de la Expresorul.ro?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *