articole, Comunicat de presa

Marea este la fel de spectaculoasa si iarna

Cand ninge, val alb de mireasa se asaza pe fata marii. Valurile croseteaza flori dantelate la tarm, iar apa isi plange dorul de vara si de soare intr-o melodie dramatica pe care nu te saturi sa o asculti.

O plimbare pe nisipurile candva de aur, acum acoperite de strai rece, diafan, in fiecare dimineata, te ajuta sa-ti pui gandurile in ordine, iata de ce poti cauta cazare Bulgaria Albena  pentru Craciun si Revelion.

Stiu ce gandesti acum! In mod sigur ca sarbatorile nu sunt nicaieri mai frumoase ca la noi, dar de ce sa ne ne imbogatim si cu alte experiente? De ce sa nu vedem ce pun pe masa vecinii nostri la ceas de sacra sarbatoare si ce traditii au?

URPTUPRUGP

Fata in fata cu marea sa privim vapoarele moderne cum se indeparteaza in larg si sa intelegem sensul vietii. Viata este o calatorie de initiere si ne initiem calatorind si petrecand cu oameni care au alte culturi, alte mentalitati, alta spiritualitate.

In plus, conditiile de cazare de la Albena sunt fantastice. Hotelul are piscina, iar acolo poti  petrece cu familia clipe de neuitat, daca nu doresti sa iesi cand ninsoare se dezlantuie. In sala de sport faci miscare si dai jos surplusul de kilograme. Poti lua pulsul pregatirilor de Craciun vizitand targurile in care oamenii aleg cadouri pentru cei dragi sau in supermarketuri si poti cumpara si tu pentru cei din tara renumitul set alcatuit din sapun si parfum de trandafiri ca stii care este brandul acestei tari!

Aici nu exista muzee, dar ce nevoie ai de cladiri reci, nelocuite si de exponate care nu au voie sa fie atinse? Tu ai venit pentru oamenii de aici si pentru reprezentatia hibernala a marii iarna.

Sa stii ca esti printre oamenii aceia speciali care adora imaginea marii si iarna, iar tabloul te va umple de energie pozitiva si te va inspira in tot ceea ce ai de facut!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *