articole, Comunicat de presa

OPPO va găzdui primul său eveniment virtual – INNO WORLD – Reimaging the Future

3 decembrie, București – OPPO a anunțat că evenimentul anual OPPO INNO Day se va desfășura în perioada 14-15 decembrie 2021 în Shenzhen, China. Acest eveniment este cunoscut pentru prezentarea celor mai noi tehnologii și strategii adoptate de către companie, însă anul acesta OPPO preconizează că va atrage și curioși din mediul online care vor avea ocazia de a accesa evenimentul online OPPO INNO WORLD, considerat unul dintre cele mai interactive din ultimii ani.

Explorează noul INNO WORLD pe 14 decembrie

OPPO INNO DAY este considerat o avanpremieră a tehnologiilor OPPO încă de la prima sa ediție, din 2019, când compania a prezentat multiple tehnologii revoluționare precum ochelari AR, router 5G și un smartwatch. Anul trecut, OPPO a prezentat trei noi produse concept, printre care se numără și revoluționarul telefon rulabil, prezentat chiar și la nivel local pe parcursul acestui an. Ediția din 2021 va fi disponibilă și în format digital și va transpune și expozițiile în acest format făcând trecerea de la un eveniment convențional la unul captivant, interactiv și captivant.

OPPO INNO WORLD este reprezentarea virtuală a scenei din cadrul evenimentul OPPO INNO DAY 2021. Vizitatorii vor avea ocazia de a-și crea un avatar personalizat cu care accesează evenimentul virtual. De asemenea, vor avea ocazia să exploreze toate expozițiile prezente la evenimente, în format virtual. Mai mult, participanții au posibilitatea să socializeze și să lanseze provocări în formatul vânătorilor de comori prin intermediul cărora trebuie să descopere toate obiectele ascunse în lumea virtuală. Platforma OPPO INNO WORLD va putea fi accesată pe data de 14 decembrie, iar cei interesați pot afla mai multe detalii pe https://www.oppo.com/en/events/innoday2021/
.

Utilizatorii își pot crea avatarul începând cu data de 3 decembrie

 

Despre OPPO

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. Încă de la lansarea primului telefon în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea tehnologii cu trup și suflet/personalitate. Dispozitivele OPPO reprezintă sinergia perfectă între tehnologiile de top cu funcții intuitive și un design uimitor. Astăzi, OPPO este prezent în peste 50 de țări și regiuni. OPPO este dedicat dezvoltării standardelor globale 5G fiind totodată și prima companie care a comercializat smartphone-uri 5G pe piața din Europa. Compania colaborează cu peste 50 de operatori de telefonie mobilă din toata lumea pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor 5G la nivel internațional.

Descoperă mai multe despre realizările OPPO și viziunea 5G:

https://www.oppo.com/en/discover/technology/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *