articole, Comunicat de presa

Managerul restaurantului McDonald’s Ploiești Nord a câștigat premiul internațional Ray Kroc

București, 27 octombrie 2021 – Monica Marișoiu, Managerul restaurantului McDonald’s Ploiești Nord, a câștigat premiul Ray Kroc, acordat celor mai performanți Manageri de restaurant McDonald’s la nivel global. Aceasta se numără printre cei 390 de Manageri de restaurant McDonald’s din întreaga lume care au câștigat prestigiosul premiu.

Decernarea trofeului va avea loc anul viitor, în cadrul Galei organizate în Orlando, Florida. Monica Marișoiu va avea astfel ocazia să îi cunoască pe liderii globali McDonald’s, va avea acces la o serie de evenimente exclusiviste alături de manageri și lideri internaționali și va beneficia și de un bonus financiar. Premiul Ray Kroc celebrează realizările celor mai buni 1% dintre Managerii de restaurante din 60 de țări, recunoscându-i pe liderii care inspiră prin exemplul personal echipele și reușesc să obțină rezultate excelente prin acțiunile lor.

„Sunt recunoscătoare și onorată să mă aflu printre cei mai buni Manageri de restaurant McDonald’s din lume și datorez în mare măsură acest premiu echipei cu care colaborez îndeaproape, dar și echipei extinse McDonald’s din România pentru susținerea acordată. Sunt fericită să pot să dau mai departe din experiența și exemplele de bune practici pe care le-am asimilat de-a lungul timpului și sunt motivată și mândră de colegii mei care se dezvoltă armonios și reușesc să le ofere  clienților noștri cea mai bună experiență posibilă.”, a declarat Monica Marișoiu, Managerul restaurantului McDonald’s Ploiești Nord.

„Mă bucur să avem în echipă oameni dedicați, care își ating obiectivele indiferent de provocări. Monica a fost nominalizată în urma rezultatelor extraordinare și a modului eficient în care conduce restaurantul McDonald’s Ploiești Nord.”, a declarat Luiza Stoica, Director Operațiuni Premier Restaurants România. „Colega noastră este un exemplu de profesionalism și depune eforturi continue în a menține echipa motivată și în a avea rezultate peste așteptări.”, a continuat acesta.

Premiul a fost denumit după fondatorul McDonald’s Ray Kroc, fiind oferit pentru prima dată în 1999 în Statele Unite ale Americii. Acesta a continuat să fie acordat la nivel mondial pentru a  recunoaște meritele managerilor de restaurante, cei care au un rol esențial în asigurarea unei experiențe remarcabile atât pentru clienții care trec pragul unităților respective, cât și pentru echipele pe care le coordonează și cărora le transmit valorile companiei.

McDonald’s este dedicat angajamentului de a crea oportunități de angajare pentru persoanele de toate vârstele și din toate mediile sociale, precum și de a stimula angajarea pentru a ajuta oamenii să dobândească abilitățile și experiența de care au nevoie pentru a progresa în carieră. McDonald’s oferă oportunități de dezvoltare și promovare în interiorul companiei, astfel că aproximativ 90% dintre managerii de restaurante și-au început cariera ca membri crew.

Toate informațiile privind posturile disponibile, procesul de recrutare și beneficiile acordate angajaților McDonald’s sunt disponibile pe site-ul companiei, în secțiunea carieră https://mcdonalds.ro/cariera.

 

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 89 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 44 restaurante cu McDrive și 45 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 164 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *