articole, Comunicat de presa

AXIS A4020-E – pentru un control al accesului performant

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta  lansarea cititorului AXIS A4020-E care permite accesul usor, in siguranta si fara contact in incinte.

Cititorul este adaptat perfect centralelor de control conectate la retea, completand in mod convenabil si fiabil orice sistem Axis de acces.

AXIS A4020-E are un design care permite montarea sa perfecta in spatii inguste si pe cadrul usilor. Dispune de certificare IP65, NEMA 4X si IK07, fiind ideal pentru utilizarea in mediile dificile, atat in spatiile interioare cat si in exterior.

In plus, permite detectarea accesarilor ilegale si are incorporate functii de securitate cibernetica, pentru a preveni accesul neautorizat si a proteja sistemul.

Caracteristicile principale:

 

  • Design care se potriveste perfect cu unitatile de acces si acreditarile Axis;
  • Suport pentru majoritatea cardurilor RFID de 13,56 MHz;
  • Clasificare IP65 si IK07, pentru utilizarea in mediile dure;
  • Element securizat cu certificare EAL6+, pentru un plus de protectie;
  • Instalare facila.

Acest cititor inteligent este conceput sa raspunda cerintelor specifice ale sistemului si accepta majoritatea tipurilor de carduri RFID inteligente cu tehnologie de acreditare de 13,56 MHz. In plus, suporta protocoalele Open Supervised Device Protocol (OSDP) si Secure Channel Protocol (SCP), garantand siguranta comunicatiilor si conexiunilor.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *