articole, Comunicat de presa

Acer își actualizează desktop-urile de gaming Predator Orion și Nitro

Acer a anunțat astăzi actualizări ale portofoliului său de desktop-uri de gaming care aduce îmbunătățiri seriilor Predator Orion 3000 și Nitro 50. Ambele game au fost actualizate pentru a include cele mai recente procesoare Intel® Core™ din a 11-a generație sau AMD Ryzen™ 5000, precum și grafică NVIDIA® GeForce RTX™ seria 30, plus o serie de îmbunătățiri la nivel general.

Desktopul de gaming Predator Orion 3000

Predator Orion 3000 (P03-630) este conceput pentru gamerii care își doresc cea mai bună experiență hardware pe care o poate oferi o platformă de tip mid-tower. Cu un procesor Intel® Core™ i7 din a 11-a generație, grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 și până la 64GB de memorie RAM DDR4 3200 Hz, utilizatorii pot face de toate – jocuri, streaming, editare. Această performanță este susținută și de noua arhitectură a procesorului Intel® Core™ i7 care transformă eficiența hardware și software, oferă frame-rate-uri ridicate și experiențe realiste și captivante.

NITRO-50-N50-620_lifestyle_01

Procesorul grafic GeForce RTX 3070 echipat pe Predator Orion 3000 este alimentat de arhitectura NVIDIA Ampere, arhitectura RTX din a doua generație de la NVIDIA. Construit cu nuclee Ray Tracing și Tensor îmbunătățite, noi multiprocesoare de streaming și memorie G6 de mare viteză, acesta oferă puterea necesară pentru a face ravagii chiar și în cele mai exigente jocuri. Pentru a menține lucrurile la temperaturi optime, ventilatorul FrostBlade™ customizat, de 92×92 mm, are lamele special, brevetate, care oferă atât presiune statică ridicată, cât și flux de aer, pentru a se asigura că Orion 3000 este răcit suficient pentru a funcționa la niveluri optime. Există patru LED-uri RGB montate direct pe hub-ul ventilatorului FrostBlade™, iar utilizatorii pot personaliza în continuare barele verticale iluminate, aflate pe partea din față a carcasei prin PredatorSense, aplicația utilitară personalizată Acer care permite utilizatorilor să gestioneze și să monitorizeze sistemul, iluminarea și viteza ventilatorului dintr-un singur loc.

Pe lângă Intel® Killer™ E2600 pentru viteze high-end și Wi-Fi 6 cu funcționalitate MU-MIMO, o gamă largă de porturi USB 3.2 Gen2, atât Type-A, cât și Type-C, și DTS: X™ Ultra audio, Predator Orion 3000 vine și cu opțiunea montării unui panou lateral din sticlă securizată, compatibil EMI, care oferă o imagine clară asupra a ceea ce se află la interior. Cu SSD PCIe NVMe de până la 2 TB (1 TB x 2) și HDD de până la 6 TB (3 TB x 2), oferă și un spațiu de stocare generos.

PREDATOR TRITON 500SE

Acer Nitro 50

Seriile Nitro 50 (N50-120 [AMD] și N50-620 [Intel]) sunt destinate gamerilor care își doresc îmbunătățiri generale; un joc mai bun, funcții suplimentare și o experiență mai captivantă. Procesoarele puternice ale desktopului – AMD Ryzen™ 9 5900 sau Intel® Core™ i7 din a 11-a generație sunt, de asemenea, suficiente pentru a susține sarcinile cu intensitate grafică ridicată, cum ar fi crearea de conținut și editarea video, alături de procesorul grafic NVIDIA GeForce® RTX 3060 Ti. Ambele modele Nitro 50 vin cu până la 64GB de memorie dual-channel 3200 MHz DDR4, sloturi duale HDD SATA3 de 3,5”(până la 3TB x 2), sloturi SSD M.2 2280 PCIe NVMe, 802.11ax/ac/a/b/g/n, Wi-Fi 6, Dragon LAN 1G Ethernet și porturi USB 3.2 Gen 2 Type-C și Type-A.

PC-urile de gaming Acer Nitro 50 cu carcasă din metal negru stabilesc noi standarde de gaming oferind frame-rate-uri ridicate și sesiuni de joc fără lag. Desktop-urile din seria Nitro pot fi comandate cu un suport de încărcare wireless încorporat care funcționează cu toate dispozitivele mobile care acceptă standardul Qi. Alte caracteristici includ DTS: X Imersive Audio, Windows 10 Home, răcire FrostBlade™, Wi-Fi 6 și iluminare LED roșie pentru a crea starea de spirit potrivită unei sesiuni adevărate de joc. Software-ul de gestionare a sistemului NitroSense vă permite să vă monitorizați temperatura CPU și GPU, precum și să ajustați viteza ventilatorului.

Prețuri și disponibilitate

Predator Orion 3000 (P03-630) va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 949 euro.

Nitro 50 (N50-620) va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 799 euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

Despre Acer

Fondată în anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial în domeniul tehnologiei informației și este prezentă în peste 160 de țări. Pentru viitor, Acer este dedicată în a crea o lume unde componentele hardware, software și serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilități pentru consumatori și afaceri. De la tehnologiile orientate către servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming și realitate virtuală, cei peste 7,000 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, design-ului, marketing-ului, vânzărilor și susținerii produselor și soluțiilor care rup barierele dintre tehnologie și oameni.

 

 

© 2021 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci înregistrate ale Acer Inc. Celelalte mărci comerciale și mărci înregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare și pot varia în diverse canalele de distribuție. Prețurile listate sunt prețurile de retail recomandate de producător, dar pot varia de la o zonă la alta. Pot fi adăugate taxe suplimentare la vânzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *