articole, Comunicat de presa

Samsung dă start invitației la evenimentul virtual „Bespoke Home” pentru a dezvălui noua sa gamă de electrocasnice 2021

Cu ocazia evenimentului „Bespoke Home” 2021, Samsung sărbătorește extinderea globală a liniei de frigidere Bespoke împreună cu gama lărgită a noilor electrocasnice concepute să satisfacă fiecare stil de viață

București, România – 4 mai 2021 – Samsung Electronics a anunțat astăzi că va găzdui primul său eveniment marca „Bespoke Home” pe 11 mai 2021, în cadrul căruia își va prezenta viziunea în materie de design personalizabil, caracteristici flexibile și conectivitate inteligentă, materializată pe deplin prin intermediul ultimelor sale inovații.

„Deși rolul electrocasnicelor nu s-a schimbat foarte mult în ultimul secol, stilul nostru de viață la domiciliu s-a modificat semnificativ și rapid. Locuințele de astăzi sunt mai inteligente, iar gusturile noastre în materie design sunt mai variate și mai sofisticate. Ne dorim ca electrocasnicele noastre să reflecte modul în care trăim în acest moment. De aceea am creat Bespoke – realizat special pentru a se potrivi nevoilor de astăzi la nivel de conectivitate și design rafinat.”, a spus J.S. Lee, President and Head of Digital Appliances Business at Samsung Electronics.

Bespoke Global Media Day_Invitation_preview

Bespoke Home

Evenimentul „Bespoke Home” prezintă cele mai inovatoare produse Samsung dezvăluite până în prezent și axate exclusiv pe utilizator, precum și electrocasnice lifestyle care urmează să fie lansate. Toate acestea întruchipează filosofia Samsung în materie de personalizare prin customizare, funcționalitate multiplă și viață conectată.

Noile frigidere Bespoke pentru bucătărie și electrocasnice lifestyle de la Samsung răspund diverselor nevoi cu care utilizatorii se confruntă zi de zi. Prin intermediul celor mai recente inovații, Samsung redefinește conceptul de casă – o casă personalizată – care se potrivește perfect cu o varietate de stiluri de viață ale utilizatorilor.

Conceput pentru tine

Utilizatorii de astăzi au gusturi mai diverse și mai minuțioase. Acești „prosumatori” vor să-și personalizeze și să-și aranjeze mediul de acasă în așa fel încât acesta să reflecte cât mai bine dorințele personale. Pentru a răspunde acestei nevoi, Samsung și-a proiectat gama extinsă Bespoke tocmai pentru a le permite utilizatorilor să-și armonizeze electrocasnicele cu decorurile locuinței, în raport cu cerințele propriului stil de viață, prin opțiuni personalizabile și modulare.

Flexibil pentru tine

În timpul pandemiei, locuințele au absorbit trăsături multifuncționale, luând locul, totodată, sălilor de sport, birourilor și sălilor de clasă. Odată cu gama extinsă Bespoke, Samsung oferă electrocasnice echipate cu caracteristici flexibile și design modular pentru a se potrivi cu orice stilul de viață al utilizatorilor. De la posibilitatea de a adăuga unități care să se potrivească perfect cu schimbările din locuință, până la ajustarea rafturilor și a temperaturilor de răcire a frigiderului, utilizatorii pot maximiza și personaliza spațiile locuinței pentru o funcționalitate îmbunătățită.

Smart pentru tine

Întrucât oamenii se bazează mai mult ca oricând pe conectivitate, aceștia se așteaptă ca electrocasnicele lor să dispună și de componenta de conectivitate pentru un stil de viață casnic mai inteligent și mai eficient. Pentru a răspunde acestei nevoi, Samsung folosește AI și SmartThings, oferind soluții de gestionare a locuinței fără efort, care economisesc timp și sporesc eficiența.

Bespoke Home este susținut de platforma Samsung SmartThings și include un serviciu culinar care oferă recomandări de rețete, opțiunea de a face cumpărături alimentare online, planificarea meselor și așa mai departe; o platformă de monitorizare de la distanță a animalelor de companie aflate la domiciliu; un sistem inteligent de gestionare a garderobei care oferă instrucțiuni de îngrijire a hainelor; un sistem intuitiv de monitorizare a calității aerului și alte servicii IoT.

Sustenabil pentru toți

Întrucât utilizatorii petrec mai mult timp acasă, aceștia își doresc să adopte un stil de viață mai sustenabil prin reducerea deșeurilor și a consumului de energie. Samsung se angajează să ofere produse mai sustenabile și mai eficiente din punct de vedere energetic pentru a susține și încuraja, totodată, utilizatorii în reducerea propriei amprente de carbon.

Samsung a proiectat frigidere personalizate, cu panouri interschimbabile și modulare, care le permit utilizatorilor să-și actualizeze frigiderele odată cu trecerea timpului, prelungind, astfel, durata de viață a produsului. Mai mult decât atât, mașinile de spălat Samsung maximizează eficiența detergentului și debitul de apă, economisind, totodată, energie prin intermediul tehnologiei Ecobubble™, QuickDrive™ și AI, care nu doar că reduc timpul ciclului de spălare, dar permit și o curățare puternică la temperaturi mai scăzute. Începând cu 2012, Samsung și-a mărit constant capacitatea de utilizare a materialelor plastice reciclate în construirea produselor sale electrocasnice și va introduce pachete ecologice reciclate, începând cu Coreea, anul acesta.

Pentru mai multe informații despre Bespoke și noile electrocasnice de lifestyle Samsung, urmăriți evenimentul de lansare „Bespoke Home” 2021 pe canalul global de YouTube de pe Samsung și Samsung.comNewsroom.samsung.com, la ora 17:00.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *