articole, Comunicat de presa

moto g100 este disponibil oficial în România la prețul competitiv de 2.199 lei

moto g100, cel mai rapid dispozitiv din gama moto g, este de astăzi disponibil în România. La o săptămână de la lansarea globală în Europa, Motorola anunță disponibilitatea locală a noului dispozitiv moto g100, care poate fi cumpărat din magazinele Altex sau de pe website-ul Altex la un preț competitiv de 2.199,90 lei. Acesta este primul smartphone din gama moto g care este echipat cu un procesor Qualcomm® Snapdragon ™ seria 8.

Motorola s-a folosit de anii de experiență în proiectarea și producția dispozitivelor din clasa medie, pentru a dezvolta moto g100. Telefonul furnizează performanță de top, oferă o experiență de gaming incredibilă, un sistem de camere remarcabil și este compatibil cu noua platformă Motorola Ready For. Toate aceste specificații scot în evidență puterea telefonului, pe care jocurile preferate devin cu mult mai atractive. În plus, experiența apelurilor video este îmbunătățită, iar navigarea și accesarea aplicațiilor este mult mai rapidă.

Prin lansarea moto g100, Motorola sărbătorește 10 generații ale familiei moto g, gama de telefoane care a schimbat industria dispozitivelor mobile, dar și așteptările și relația consumatorilor cu tehnologia. Prin dezvoltarea gamei moto g, Motorola și-a luat angajamentul de a pune pe primul loc utilizatorii și tot ceea ce contează pentru ei, făcând apel la inovație, performanțe excepționale și accesibilitate.

Screenshot 2021-04-05 135540

Cel mai rapid moto g din toate timpurile

moto g100 este unul dintre primele telefoane din lume care utilizează cel mai recent lansat procesor Snapdragon ™ 870 5G, ce oferă conectivitate 5G și standard Wi-Fi 6, fiind aliniat cu cele mai mari viteze de conexiune posibile pentru a obține cea mai înaltă performanță de pe un telefon din gama moto g. Streaming-ul și descărcarea datelor se realizează ușor, fără întârziere, cu o reacție instantanee a camerei, cu o pornire ultra-rapidă a aplicațiilor și multi-tasking fără efort. moto g100 este echipat cu o baterie de 5000 mAh care permite utilizatorilor să se folosească la maximum de caracteristicile impresionante ale telefonului, beneficiind de peste 40 de ore de autonomie în utilizare4. De asemenea, moto g100 vine cu 8 GB memorie și 128 GB spațiu de stocare și se poate adăuga până la 1TB cu un card microSD3, pentru a salva fotografii, filme, melodii, aplicații și jocuri.

Preț și disponibilitate

moto g100 este disponibil începând de azi în România, în magazinele Altex și pe website-ul Altex, la prețul recomandat de 2.199,90 lei.

Pentru mai multe informații despre produs și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , pagina de FacebookInstagram și YouTube.

Declinarea responsabilității

MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2020 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile marca Motorola și Motorola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *