articole, Comunicat de presa

Motorola anunță un parteneriat cu Zimperium și vine în sprijinul clienților B2B printr-o soluție de securitate mobilă disponibilă în programul ThinkShield

Motorola și Zimperium, lider global în servicii și sisteme de securitate mobilă, au anunțat un parteneriat pentru a oferi clienților B2B Motorola protecție împotriva amenințărilor mobile (MTD), prin intermediul programului ThinkShield. Pentru Motorola securitatea utilizatorilor a fost întotdeauna o prioritate, iar parteneriatul cu Zimperium, companie recunoscută internațional pentru protecția dispozitivelor mobile, reprezintă dezvoltarea unui standard comun de securitate pentru clienții B2B din portofoliul Motorola. Aceștia pot accesa acum direct prin intermediul programului ThinkShield soluția de securitate Zimperium pentru îmbunătățirea securității dispozitivelor Motorola.

Odată cu adăugarea Zimperium în portofoliu, programul ThinkShield va folosi protecția bazată pe inteligența artificială și urmărirea automată, în timp real, a dispozitivului. Soluția de securitate completă pentru smartphone-urile Motorola protejează clienții B2B împotriva fraudelor electronice (phishing-ului) de pe dispozitiv și din rețea, dar și împotriva riscurilor și atacurilor rău intenționate care se folosesc de alte aplicații.

Soluțiile de securitate mobilă Zimperium protejează dispozitivele Motorola prin:

utilizarea inteligenței artificiale ca protecție împotriva amenințărilor de securitate mobilă: asigurarea protecției împotriva unor programe malware care permit manipularea datelor personale prin analizarea comportamentului dispozitivului;

utilizarea detecției în timp real pe dispozitiv: Zimperium zIPS monitorizează în permanență comportamentul dispozitivului, iar aplicația rulează pe dispozitiv și nu depinde de servere sau de un sistem Cloud;

implementarea serviciilor de investigații criminalistice la nivel de business – permițând companiilor să efectueze analize post-atac;

valorificarea analizelor avansate, cum ar fi clasificările malware, evaluări de confidențialitate/securitate și raportare;

„În ceea ce privește programul de securitate ThinkShield, obiectivul nostru este să ne protejăm, în continuare, clienții B2B în fața amenințărilor de securitate cibernetică și mobilă, aflate în plină ascensiune. Ne dorim să ne susținem clienții în creșterea productivității, într-un context solicitant, prin asigurarea unei mai bune și mai sigure gestionări a dispozitivelor și nevoilor de servicii”, a declarat Sudhir Chadaga, șef de strategie la Motorola. „Parteneriatul cu Zimperium va adăuga un strat critic de siguranță și securitate platformei noastre, oferind clienților noștri mai multă liniște din acest punct de vedere.”

Prin programul Thinkshield, Motorola oferă o gamă de soluții și resurse care vor crește productivitatea companiilor și vor ajuta la protejarea datelor sensibile împotriva amenințărilor de securitate pe mobil. ThinkShield respectă patru principii fundamentale: sistem de operare curat, siguranța prin design, gestionare flexibilă și abordare end-to-end.

„Suntem încântați să adăugăm dispozitivelor Motorola soluția de detectare activă a amenințărilor Zimperium în cadrul programului ThinkShield”, a declarat Akhil Bhutani, Vicepreședinte Zimperium. „Clienții Motorola pot acum să se concentreze asupra afacerilor, a legăturilor comerciale desfășurate prin intermediul telefoanelor mobile, știind că sunt diminuate riscurile atacurilor de securitate pe dispozitivele mobile și că nu mai sunt expuși”.

Pentru mai multe informații despre programul ThinkShield, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , dar și pagina de FacebookInstagram și YouTube.

Despre Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 de 50 miliarde USD, cu 63.000 de angajați și care operează pe 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață pentru a oferi o tehnologie mai inteligentă tuturor, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea, care creează o societate digitală mai incluzivă, mai de încredere și mai durabilă. Prin proiectarea și construirea celui mai complet portofoliu de dispozitive din lume și infrastructuri inteligente, conducem, de asemenea, o transformare inteligentă – pentru a crea experiențe și oportunități mai bune pentru milioane de clienți din întreaga lume. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile marca Motorola și Motorola.

MOTOROLA, sigla Stylized M, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. THINKSHIELD este o marcă comercială a Lenovo. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2021, Motorola Mobility LLC.

Despre Zimperium

Zimperium, liderul global în domeniul securității mobile, oferă singura protecție bazată pe învățarea automată în timp real, pe dispozitiv, împotriva amenințărilor Android, iOS și Chromebookuri. Dezvoltat de z9, Zimperium oferă cea mai completă protecție pentru dispozitivele și aplicațiile mobile împotriva dispozitivelor, a rețelei, a phishingului și a riscurilor și atacurilor de aplicații periculoase.

Zimperium a fost primul furnizor de apărare împotriva amenințărilor mobile (MTD) care a primit o autoritate de operare (ATO) din statul Federal Risk and Authorization Management Program (FedRAMP). Cu sediul central în Dallas, TX, Zimperium este susținut de Warburg Pincus, SoftBank, Samsung, Sierra Ventures și Telstra Ventures. Aflați mai multe pe www.zimperium.com sau pe blogul nostru oficial la https://blog.zimperium.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *