articole, Comunicat de presa

Motorola lansează în România un nou dispozitiv din familia moto e – moto e7 power

București, 19 februarie: Motorola anunță lansarea în România a noului dispozitiv din gama moto e – moto e7 power. moto e7 power oferă o autonomie uimitoare, dar și fiabilitatea și performanța de care au nevoie consumatorii pentru întreaga zi, împreună cu experiențele remarcabile ale camerei și afișajului.

Datorită bateriei puternice de 5000 mAh1moto e7 power este pregătit pentru cele mai captivante jocuri, ore intense de muncă sau studiu, sau orice altă activitate îndeplinită fără griji. Cu o singură încărcare a bateriei se obțin 2 zile de autonomie și se poate asculta muzică timp de 76 de ore, urmări videourile preferate timp de 14 ore sau se poate naviga pe internet timp de 12 ore.2

Screenshot 2021-02-19 122351

Ecranul de 6.5″ Max Vision HD+ oferă una dintre cele mai bune experiențe de vizualizare din familia moto e, cu un raport de aspect de 20:9, astfel încât filmele, jocurile și apelurile video să arate cât mai bine.

Procesorul octa-core de 2,0 GHz oferă o reacție de răspuns incredibilă, fără întreruperi în jocuri, filme sau alte activități.

Sistemul dublu de camere al lui moto e7 power acoperă nevoile celor care vor să surprindă imagini de ansamblu, dar și celor care obișnuiesc să imortalizeze micile detalii din viața de zi cu zi. Camera principală cu focalizare rapidă de 13MP cu PDAF permite fotografierea într-o clipă, iar obiectivul Macro Vision aduce de 4x mai aproape subiectul, decât o poate face un obiectiv standard. În plus, moto e7 power surprinde selfieuri reușite cu ajutorul camerei secundare de 5 MP.

Screenshot 2021-02-19 122415

Cei 64GB3 permit stocarea fără efort a fotografiilor și videoclipurilor, iar pentru mai mult spațiu, se pot adăuga până la 1TB cu ajutorul unui card microSD.4

Motorola se dedică furnizării de caracteristici hardware și software care fac timpul petrecut cu telefonul mai intuitiv și mai plăcut. Cititorul de amprente amplasat discret în sigla Motorola de pe spatele telefonului, permite deblocarea acestuia cu o singură atingere. În plus, un buton dedicat Asistentului Google, de pe partea laterală a dispozitivului, ajută rapid la soluționarea unor nevoi și întrebări doar folosind vocea.5

 Disponibilitate

Noul dispozitiv moto e7 power este acum disponibilă în România la prețul recomandat de 699,90 lei pe siteul și în magazinele Altex.

Pentru mai multe informații despre produs și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , pagina de FacebookInstagram și YouTube.

Despre Motorola

 Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile Motorola .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *