articole, Comunicat de presa

NOUL MOTOROLA RAZR 5G BLUSH GOLD ESTE DISPONIBIL PENTRU PRECOMANDĂ ÎN ROMÂNIA

București, 27 noiembrie 2020: MOTOROLA RAZR 5G BLUSH GOLD este disponibil în premieră, la precomandă în România, în magazinele Altex și online pe www.altex.ro. Dispozitivul, recunoscut ca un simbol fashion, se remarcă prin varianta de culoare BLUSH GOLD și este un accesoriu nelipsit pentru orice utilizator pasionat de modă și tehnologie, care apreciază exclusivitatea, fiind disponibil într-o cantitate limitată.

Noul telefon pliabil de la Motorola integrează o experiență software îmbunătățită, printr-un design iconic și avangardist. Varianta razr 5G BLUSH GOLD se distinge prin eleganță, dar și prin specificațiile tehnice. Smartphone-ul deține conectivitate 5G, cea mai avansată cameră de selfie1 și un ecran Quick View care permite accesarea aplicațiilor, mesajelor sau apelurilor, cu telefonul pliat.

Ecranul dublu și complet unic al lui razr 5G BLUSH GOLD oferă o experiență complexă și utilă care eficientizează timpul petrecut pe dispozitiv. Afișajul Quick View dispune de instrumente, informații și acțiuni într-un mod simplu și intuitiv, precum navigarea actualizată prin gesturi, dictare-text, smart replay, navigarea Turn-by-Turn de la Google Maps, tehnologia NFC sau altele.

Motorola a oferit fiecărui utilizator posibilitatea de a-și personaliza experiența de afișare Quick View cu temele și aplicațiile preferate. razr 5G BLUSH GOLD are o preselecție de opt astfel de aplicații care funcționează pe ecranul Quick View: cameră, mesaje, calculator, Keep, Google News, Google Home și YouTube. În plus, Motorola oferă posibilitatea rulării tuturor aplicațiilor pe ecranul Quick View, astfel încât selecția lor să fie ușor de personalizat.

Design-ul lui razr 5G BLUSH GOLD dezvăluie simplitate la exterior, în timp ce interiorul dispune de precizie și ingeniozitate. Marginea de jos îngustă, senzorul de amprentă montat în spate și balamaua actualizată oferă modificări estetice și funcționale bazate pe feedback-ul direct al consumatorilor pentru o experiență de utilizare simplă, cu o singură mână. Totodată, sticla 3D lucioasă cu aluminiu seria 7000 oferă un aspect distins.

Prin deschiderea lui razr 5G BLUSH GOLD se activează ecranul Flex View de 6.2 inch cu raport de aspect 21:9 CinemaVision.

Balamaua protejează afișajul intern și păstrează razr 5G ultra-compact. Ținând cont de faptul că un utilizator deschide telefonul, în medie, de aproximativ 40 de ori pe zi, iar un utilizator care folosește telefonul intens îl deschide de 100 de ori pe zi, testele pentru garantarea longevității și fiabilității realizate în fabrică, au demonstrat că razr 5G BLUSH GOLD rezistă până la 200.000 de deschideri.2

 

Motorola razr 5G BLUSH GOLD încorporează mai multe tehnologii de vârf într-un design elegant.4 Aspectul actualizat al marginii de jos reduce dimensiunea dispozitivului, permițând în același timp performanța 5G pentru că adăpostește două dintre cele patru antene 5G, toate acestea fiind alimentate de un procesor robust Qualcomm® Snapdragon ™ 765G. În același timp, dispozitivul este dotat cu o memorie RAM de 8 GB și un spațiu de stocare de 256 GB.

 

Sistemul de camere capturează fotografii clare și vibrante cu o cameră de 48 MP6, iar tehnologia Quad Pixel oferă de 4X mai multă sensibilitate la lumină. Stabilizarea optică a imaginii compensează imaginile și videoclipurile neclare, iar tehnologia cu auto-focus laser ajută camera să focalizeze rapid subiectul. În momentul în care telefonul este închis, sistemul de camere de 48 MP6 devine cea mai avansată cameră selfie de pe piață. Pentru o experiență mai atractivă, ecranul complet, Flex View Display și camera internă de 20 MP sunt la îndemână pentru apelurile video.

Motorola a creat noul razr 5G BLUSH GOLD pentru a împinge limitele din industria smartphone-urilor spre noi moduri creative și captivante.

 

DISPONIBILITATE

Motorola razr 5G BLUSH GOLD poate fi precomandat începând de astăzi, exclusiv din magazinul Altex, la prețul de 6,999 lei, livrarea dispozitivelor se va face începând cu data de 07 decembrie. Telefonul este disponibil într-o cantitate limitată.

Pentru mai multe informații despre produs și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

 

Declinare responsabilități

1 Pe baza următoarei combinații de caracteristici unice care nu se găsește în alte telefoane: dimensiunea senzorului (1/2,25”), dimensiune mare Quad Pixel (1,6um), diafragmă largă (f/1,7), rezoluție înaltă a senzorului (48MP Quad Pixel), stabilizare optică a imaginii și senzorul time of flight (TOF).

2 Motorola razr este proiectat să reziste până la 200.000 de plieri. Testare efectuată într-un mediu controlat, utilizând protocoale de testare accelerată a duratei de viață; mulți factori, nu toți incluși într-un astfel de protocol de testare, afectează durabilitatea unui telefon; susținută de garanția limitată, standard Motorola.

3 Designul hidrofug creează o barieră care ajută la protejarea împotriva expunerii moderate la apă, cum ar fi scurgerile accidentale, stropirea sau ploaia slabă. Nu sunt proiectate pentru a fi scufundate în apă sau expuse la apă sub presiune sau alte lichide; se poate deteriora în timp. Nu este impermeabil.

4 Este necesar un plan de servicii 5G și acoperirea rețelei 5G; disponibil numai în anumite zone; dispozitivul nu este compatibil cu toate rețelele 5G; acoperirea/compatibilitatea poate fi extinsă în alte zone în viitor. Contactați furnizorul de servicii pentru detalii.

5 Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu, testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

6 Senzorul de 48 MP combină 4 pixeli într-unul singur mai mare pentru o rezoluție foto de 12 MP.

Motorola razr 5G este numit “motorola razr” în America de Nord.

MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2020 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

YouTube Music este o marcă înregistrată a Google LLC. Spotify este o marcă înregistrată a Spotify AB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *