articole

OnePlus lansează flagship-ul OnePlus 8T pe 14 octombrie

Brand-ul OnePlus a anunțat că va dezvălui la nivel global cel mai nou flagship, OnePlus 8T, pe 14 octombrie la ora 17:00 EEST.

Fiind un brand de top în segmentul smartphone-urilor, OnePlus își propune întotdeauna să ofere o experiență rapidă și ușoară utilizatorilor săi, punând accentul pe o combinație de hardware puternic și software performant. După lansarea la începutul acestui an a seriei OnePlus 8, prima gamă completă de smartphone-uri 5G a companiei, viitoarea OnePlus 8T va dispune de tehnologii noi și îmbunătățite, ceea ce va duce experiența OnePlus mai departe.

„OnePlus caută întotdeauna oportunități de a aduce utilizatorilor noștri tech-savvy cea mai recentă tehnologie, imediat ce considerăm că se ridică la standardele noastre”, a declarat Pete Lau, fondator și CEO al OnePlus. „Odată cu OnePlus 8T, ridicăm din nou ștacheta pentru noi în ceea ce privește experiența generală a utilizatorului, datorită unor funcții noi pe care suntem încântați să le introducem pentru prima dată într-un dispozitiv OnePlus. Sunt încrezător că OnePlus 8T va depăși din nou așteptările și va oferi o experiență de neegalat”.

Evenimentul de lansare OnePlus 8T va fi transmis online pe 14 octombrie la ora 17:00 EEST pe https://www.oneplus.com/ro/launch.

Rămâneți la curent pentru mai multe detalii urmărind site-ul oficial OnePlus și plaformele sociale.

Despre OnePlus

OnePlus este o companie globală de tehnologie mobilă care aduce provocări conceptelor convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive cu design deosebit, calitate premium și hardware performant. OnePlus se dezvoltă prin cultivarea de legături puternice și prin creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *