Comunicat de presa

ALERTĂ MEDIA: COLECȚIILE RAZER QUARTZ ȘI MERCURY PENTRU 2020 COMBINĂ PERFORMANȚA ȘI STILUL

Picture1

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE:  Cele mai noi și mai performante accesorii Razer vor fi disponibile și în cele două culori deosebit de populare în rândul utilizatorilor. Coloritul atât de apreciat al colecției Razer Quartz, dar și aspectul stilat, minimalist al colecției Razer Mercury,  le oferă jucătorilor noi opțiuni pentru a se exprima.

Noile colecții vor include:

  • Razer Viper Ultimate, un mouse de gaming construit pentru victorie. Acesta este echipat cu tehnologia Razer HyperSpeed Wireless și senzorul optic Razer Focus+ 20K DPI, având o greutate de doar 78g.
  • Razer Hammerhead True Wireless, căștile wireless cu latențe extrem de mici pentru o experiență captivantă și un avantaj în plus în jocurile video.

Și laptopurile dezvoltate de Razer se vor bucura de un plus de culoare:

  • Datorită nenumăratelor cereri venite din partea fanilor, inclusiv laptopurile de gaming Razer Blade 15 vor beneficia de tratamentul Quartz. Bazat pe cea de-a zecea generație de procesoare cu șase nuclee Intel® Core™ i7 și soluțiile grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti, Razer Blade 15 Quartz oferă nu doar performanță, ci și un stil unic.
  • Razer Core X va fi disponibil și în versiunea Mercury. Soluția de grafică externă destinată laptopurilor echipate cu portThunderbolt™ 3 oferă o putere grafică disponibilă în mod obișnuit doar pe sistemele de tip desktop, iar acum beneficiază de un plus de eleganță.
  • Pentru a completa gama minimalistă, Razer va lansa și un stand pentru laptopuri cu dimensiuni de până la 15 țoli, tot în stilul Mercury.

Pentru mai multe informații despre gama Quartz vizitați acest link, iar pentru mai
multe detalii despre gama Mercury accesați această pagină.

DE CE:  Lansate în 2017 și 2018, edițiile Razer Mercury și Razer Quartz au devenit în foarte scurt timp preferate de streamerii și jucătorii din întreaga lume. Razer a actualizat colecțiile pentru a le oferi jucătorilor pasionați de stil cele mai noi și mai performante accesorii în stilul lor preferat.

CÂND:  Disponibile acum

UNDE:  Razer Viper Ultimate Mercury și Razer Hammerhead True Wireless Quartz sunt disponibile exclusiv pe Razer.com.

Razer Viper Ultimate Quartz și Razer Hammerhead True Wireless Mercury disponibile pe  Razer.com și în oferta partenerilor de retail autorizați.

Laptopul de gaming Razer Blade 15 Quartz va fi disponibil din octombrie pe Razer.com pentru rezidenții din SUA, Canada, Australia, Singapore, Hong Kong și China.

Razer Core X și standul de laptop Mercury vor fi disponibile pe Razer.com și în oferta partenerilor de retail autorizați.

PREȚ: Razer Viper Ultimate Quartz și Mercury Edition: 159,99 Euro

Razer Hammerhead True Wireless Quartz și Mercury Edition: 109,99 Euro

Razer Blade 15 Quartz Edition: 1.599,99 Dolari

Razer Core X Mercury Edition: 299,99 Euro

Laptop Stand Mercury Edition: 49,99 Euro

IMAGINI: LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *