Uncategorized

Activitate de weekend in aer liber langa Timisoara

118821030_10158895539688140_8695269567316851435_o

Cu toate că vara s-a cam dus și toamna începe să își între în drepturi, temperaturile sunt încă prietenoase cu noi. Tocmai din acest motiv îți recomandăm să profiți cât posibil de vremea frumoasă și să te aventurezi în activități interesante în aer liber de fiecare dată când îți permite timpul.

Echipa Vertical Adventure organizează aproape la fiecare sfârșit de săptămână activități de team building în Timișoara și în împrejurimi.

În articolul de azi, vorbim despre una dintre cele mai iubite activități de weekend organizate de aceștia în apropiere de Timișoara, și anume kayaking pe Bega sălbatică.

Următoarea ieșire de acest gen va ave loc în data de 13 septembrie. În cazul în care nu ești disponibil weekend-ul acesta stai fără griji. Urmărește pagina de facebook a celor de la Vertical Adventure și fii la curent cu ieșirile pe care aceștia le organizează în următoarea perioada.

Având în vedere situația și restricțiile impuse de autorități chiar și pentru activitățile în aer liber, cei de la Vertical Adventure au adoptat câteva măsuri specifice anti Covid. Măsurile pe care aceștia le impun celor care aleg să participe la activitățile organizate de către ei sunt:

  • fiecare persoană va închiria un caiac;
  • există și opțiunea de caiac gonflabil de 2 persoane pentru cei care vin împreună sau pentru părinte cu copil;
  • pentru familii mai numeroase dispun de opțiunea de închiriat barcă gonflabilă cu capacitatea de la 6 la 8 persoane;
  • toate echipamentele folosite sunt igienizate înainte de fiecare coborâre;
  • atât pe apă cât și pe uscat se va menține distanța recomandată de cel puțin 2 m;

Nivelul de dificultate al unei ture cu caiacul pe Bega sălbatică este ușor și nu necesită experiență anterioară.

Echipamentul de care vei avea nevoie este compus din haine lejere, sport, încălțăminte care e posibil să se ude, sticlă cu apă, cremă de soare, ochelari de soare, șapcă/pălărie de soare și spray pentru țânțari. Pe acestea va trebui să le aduci cu tine de acasă.

Echipamentul specific turei, este inclus în prețul activității și este compus din caiac individual, tandem sau barcă gonflabilă și vestă de siguranță. De asemenea cei de la Vertical Adventure îți vor face un instructaj la fața locului și vei avea parte de ghidaj pe apă pe tot parcursul turei.

Tariful unei ture variază în funcție de ambarcațiunea pe care o alegi:

  • 130 lei pentru caiac individual;
  • 200 lei pentru caiac tandem (posibil și 2 adulți cu copil);
  • 420 lei pentru barcă de 6 persoane;

Alege să te bucuri de weekend și să petreci momente memorabile în natură. Nu rata nicio ocazie de a practica activități de team building în Timișoara organizate de echipa Vertical Adventure. Bucură-te de vremea bună și alege să îți petreci timpul în natură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *