articole

Evadează din realitate și experimentează cea mai bună experiență de divertisment cu noul Xperia 10 II

  • Design compact și ușor, cu o greutate de doar 151g, care beneficiază de certificare IP65/IP68 pentru rezistență la praf și umezeală, împreună cu ecranul Corning® Gorilla® Glass 6 pentru o utilizare fără griji
  • Display Wide OLED de 6” cu raport de aspect 21:9 care dispune de funcția de optimizare a imaginilor video pentru o experiență de divertisment imersivă
  • Sistem foto triplu pentru noi posibilități creative cu metode îmbunătățite de reproducere a culorilor și Night mode

Noul Xperia 10 II le permite utilizatorilor să evadeze prin divertisment cu mai multe tehnologii Sony ca niciodată într-un dispozitiv super mid-range.

Cu certificare IP65/IP68 pentru rezistență la praf și umiditate și Corning® Gorilla® Glass 6, modelul de doar 69mm grosime și 151g se potrivește perfect în mâna utilizatorilor, astfel încât, într-o perioadă în care divertismentul este mai necesar ca niciodată, aceștia se pot bucura de experiențele preferate în mod confortabil, oriunde și oricând.

Mai mult, cu Xperia 10 II, utilizatorii pot fi mai aproape de acțiune cu o experiență de vizionare imersivă oferită de display-ul Wide OLED de 6” cu raport de aspect 21:9. Cu ajutorul tehnologiei TRILUMINOS™ pentru telefoane mobile, regăsită și în televizoarele din gama BRAVIA®, dar și datorită funcției de optimizare a imaginilor video, utilizatorii se pot bucura de filme și seriale cu nuanțe de negru mai intense și culori vibrante pentru cea mai bună experiență de vizionare. Experiențele de gaming sunt, de asemenea, duse la următorul nivel datorită display-ului cu raport de aspect 21:9 care permite gameplay nemărginit.

Alte beneficii oferite de display-ul OLED de 6” cu raport de aspect 21:9 includ redarea de conținut distinct în mai multe ferestre, prin interfața Sony, care permite utilizarea a două aplicații simultan, precum și funcția Side Sense care permite utilizatorilor să acceseze rapid aplicațiile preferate cu o simplă atingere.

Tehnologia audio Sony este de asemenea încorporată în Xperia 10 II cu High-Resolution Wireless Audio pentru o experiență de audiție autentică, atât prin fir cu jack de 3.5mm, cât și wireless.

Iar divertismentul nu se oprește aici; Xperia 10 II are un sistem foto triplu, format dintr-o cameră de 12MP și doi senzori de 8MP: ultra-wide (16mm), wide (26mm) și telefoto (52mm), astfel încât utilizatorii să-și lase liberă creativitatea și să experimenteze arta fotografică. De asemenea, aceștia pot realiza fotografii cu setări prestabilite pentru modurile Mâncare, Portret și noul Night mode, toate asigurând o calitate ridicată a imaginilor chiar și în situații de luminozitate scăzută.

Indiferent de ce vor fotografia sau de condițiile în care o vor face, utilizatorii pot avea încredere că Xperia 10 II va realiza imagini spectaculoase de fiecare dată, datorită noii metode îmbunătățite de reproducere a culorilor, rezultat al expertizei Sony în materie de imagine. Utilizatorii pot chiar captura imagini în format 21:9, dar pot face și înregistrări video la calitate 4K.

Xperia 10 II a fost construit cu certificare IP65/IP68 pentru rezistență la praf și umiditate, împreună cu Corning® Gorilla® Glass 6 pentru o utilizare fără griji. Cu ajutorul bateriei de 3600mAh, utilizatorii se pot bucura de creativitate întreaga zi, fără să se îngrijoreze că telefonul ar putea rămâne fără baterie înainte de epuizarea inspirației.

Pentru o performanță fiabilă și conectivitate rapidă, Xperia 10 II dispune de un processor Qualcomm® Snapdragon 665 Mobile Platform și vine echipat cu Android 10.

Modelul Xperia 10 II este disponibil în variantele de culoare negru și alb și este disponibil pentru comenzi începând cu luna iunie 2020.

Toate specificațiile pot fi găsite pe site-ul Sony.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *