articole

ATEN participa la InfoComm 2020 Connected

”Cum să alegi intre diferite tehnologii de streaming si de ce” este intrebarea la care raspunde ATEN in cadrul InfoComm 2020 Connected

 ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, va participa la InfoComm 2020 Connected organizat de AVIXA, in perioada 16-18 iunie 2020, eveniment care ofera experiente virtuale integrate pe teme de Audio Vizual.

Este deosebit de important pentru AVIXA sa aiba abilitatea de a se adapta cu usurinta si de a crea o experienta virtuala sustenabila pentru ca profesionistii AV din intreaga lume sa se reuneasca. Prin InfoComm 2020 Connected ne extindem acoperirea si vom oferi un program plin de continut pentru toate regiunile si toti profesionistii din domeniul audio vizualului”, a spus Rochelle Richardson, CEM, Vice Presedinte Senior al Expozitiilor si Evenimentelor AVIXA.

In cadrul evenimentului desfasurat online, compania ATEN va raspunde provocarilor participantilor care se confrunta cu tema: ”Cum sa alegi intre diferite tehnologii de streaming si de ce”. Prezentarea va include si o serie de exemple concrete venite sa sprijine nevoile diferite ale profesionistilor din domeniul audio vizualului.

In aceasta perioada cu totii am fost nevoiti sa ne adaptam la noile reguli de distantare sociala impuse de pandemie. Astfel, show-ul experiential propus de InfoComm din luna iunie este un prilej de a demonstra facilitatile pe care le ofera tehnologia ATEN in domeniul transmisiilor live pentru facilitarea celei mai bune calitati audio si video. Pentru a raspunde diferitelor provocari cu care profesionistii din domeniul audio vizualului se confrunta, am pregatit prezentari ale solutiilor profesionale de top din portofoliul ATEN care ofera conectivitate sporita, calitate exceptionala a semnalului 4K, simplificarea controlului prin interfata intuitiva si multe alte facilitati”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania.

Practic, in cadrul acestui eveniment vor fi puse in valoare principalele produse: VM3250, VP2120, VE8950, VE66DTH, UC9020, dar si alte solutii Hero/VIP din portofoliu, produse care sunt disponibile si pe piata din Romania prin reteaua de parteneri locali.

Switch-ul modular VM3250 este dedicat profesionistilor care au nevoie sa combine pana la 32 de surse video pentru a afisa pe un numar de pana la 32 de ecrane folosind solutia ATEN Modular Matrix, totul prin intermediul butoanelor frontale. Echipamentul asigura suport pentru rezolutie True 4K. VM3250 este o solutie care permite transmisia unui flux live pentru mai multe canale video conectate. Prin intermediul interfetei web intuitive, sursele video pot fi previzualizate in timp real prin streaming live si interfata permite configurarea facila a videowall-ului. Echipat cu conversie automata a semnalului, VM3250 permite diverse combinatii de interfete video digitale si analogice, inclusiv Fiber Optic, HDBaseT, DisplayPort, HDMI, DVI, 3G-SDI si VGA. Flexibilitatea si extensibilitatea fac ca aceasta solutie sa fie ideala pentru aplicatii A/V la scara larga, precum statii de radiodifuziune, centre de control al traficului si al transporturilor, centre de servicii de urgenta, precum si orice aplicatie care necesita rutare de mare viteza specializat pentru semnalul A/V.

O solutie dedicata organizarii de meetinguri in cadrul companiilor care sunt nevoite sa-si adapteze dotarile pentru noile conditii este switch-ul de prezentare ATEN VP2120. Acesta integreaza un switch de matrice video, streaming AV, mixare audio si functii de colaborare intr-un singur echipament compact. Cu o singura intrare HDMI, iesiri duale HDMI, plus patru canale de streaming bidirectionale, VP2120 asigura colaborarea cu echipamente de tip BYOD pentru a avea intalniri mai eficiente si mai productive in spatii reduse si sali de intalnire de nivel mic si mediu.

Toti cei pasionati de domeniul audio vizualului sunt invitati sa se inregistreze gratuit la link pentru a urmari live sesiunile de prezentare ale tehnologiei ATEN, participand la experientele oferite in cadrul evenimentului.

Despre InfoComm

InfoComm® este cea mai mare expozitie si conferinta tehnologica axata pe industria pro AV. Expozitia este produsa de Asociatia Experientelor Audiovizuale si Integrate (AVIXA) si a ajuns cea de-a 28-a editie a expozitiei comerciale majore din Statele Unite prin Trade Show Executive. In plus, AVIXA si partenerii sai produc un portofoliu global de expozitii si conferinte comerciale, inclusiv InfoComm Brazilia; InfoComm China, Beijing; InfoComm India; InfoComm Mexico; InfoComm Asia de Sud-Est; Integrate; Integrated Systems Europe; si Integrated Systems Rusia.

Despre AVIXA

AVIXA® este Asociatia Experientelor Audiovizuale si Integrate, producator de expozitii comerciale InfoComm din intreaga lume, coproprietar al Integrated Systems Europe si asociatia comerciala internationala care reprezinta industria audiovizuala. Infiintata in 1939, AVIXA are peste 11400 de membri de tip companii si persoane fizice, inclusiv producatori, integratori de sisteme, dealeri si distribuitori, consultanti, programatori, companii de evenimente live, manageri de tehnologie, producatori de continut si profesionisti multimedia din mai mult de 80 de tari. Membrii AVIXA creeaza experiente AV integrate care ofera rezultate utilizatorilor finali. AVIXA este un hub pentru colaborarea profesionala, informatii si comunitate si este resursa de frunte pentru standardele AV, certificare, instruire, market intelligence si leadership. Pentru mai multe detalii vizitati avixa.org.

Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial.

Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada.

Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *