articole

Noul smartphone HUAWEI P40 lite E, disponibil pe piața din România

Huawei P40 lite E se alătură smarpthone-ului Huawei P40 lite, ambele fiind de acum disponibile spre achiziție

Noul model de smartphone oferă utilizatorului o experiență de fotografiere inedită la un preț accesibil 

Huawei Consumer Business Group a anunțat lansarea HUAWEI P40 lite E, cel mai recent smartphone din portofoliul HUAWEI, care se remarcă printr-un design surprinzător și un preț accesibil – începând de la 799 lei. P40 lite E se alătură smartphone-ului Huawei P40 lite, comandat deja de aproximativ 2000 de utilizatori în campania de pre-comandă, care a avut loc în perioada 4-17 martie 2020. Acesta din urmă este, de asemenea, disponbil la prețuri speciale, începând cu 1299 lei.

Telefonul este echipat cu un sistem de trei camere foto care include o cameră principală de 48MP, special concepută pentru a surprinde cele mai importante momente și vine cu o serie de upgrade-uri, ceea ce îl poziționează ca cea mai inspirată alegere pentru cei care sunt în căutarea unui smartphone calitativ, la un preț convenabil. Smartphone-ul HUAWEI P40 lite E va fi disponibil pe piața din România începând cu data de 25 martie.

HUAWEI P40 lite E oferă o configurație de cameră triplă, care include o cameră principală de 48MP cu un obiectiv cu diafragmă largă f/1,8 pentru fotografii de înaltă rezoluție, un obiectiv cu unghi ultra-larg de 8MP cu câmp de vizualizare de 120° pentru fotografii tip peisaj, fotografii de grup sau videoclipuri cu unghi larg și o cameră de 2MP cu senzor de profunzime pentru a surprinde chiar și cele mai fine detalii, esențiale pentru realizarea unui portret impresionant.

Fotografii calitative, în orice condiții de iluminare

Echipat cu un senzor de 1/2 inci, HUAWEI P40 lite E excelează și în condiții de luminozitate scăzută și surprinde imagini clare, cu zgomot redus, bogate în culori și detalii, indiferent dacă conținutul este realizat pe timp de zi sau noapte. Cuprinde și Modul Night care prezintă stabilizare pentru fotografiile făcute din mână, fără suport, cu o expunere de până la șase secunde și detalii clare în condiții de luminozitate scăzută.

Capacitatea de a detecta fotografierea cu iluminare de fundal ajută la activarea automată a modului HDR al camerei, care poate combina trei cadre realizate succesiv pentru a crea o fotografie uimitoare cu un interval dinamic mai mare. La fel ca multe alte smartphone-uri din portofoliul HUAWEI, și HUAWEI P40 lite E oferă utilizatorului funcția AI Scene Recognition, care permite camerelor din spate să recunoască peste 500 de scenarii și să optimizeze fotografia în timp real, pentru a transforma simple imagini în fotografii excelente. În plus, captura video 480fps permite surprinderea unor videoclipuri slow-motion cu redare la viteză normală 1/16.

Portretele clare cu ajutorul camerei de 8MP a HUAWEI P40 lite E

Integrată în ecranul Punch FullView, camera frontală de 8MP integrează algoritmii cu inteligență artificială ai camerei HUAWEI. Cu ajutorul Modului Portret, care aplică optimizări personalizate în funcție de chipul subiectului și care pune accent pe surprinderea detaliilor în profunzime, utilizatorul se poate bucura de fotografii și selfie-uri spectaculoase. În plus, camera frontală prezintă tehnologia Face Unlock 2.0, utilă pentru deblocarea rapidă a telefonului.

Un mix ideal între funcționalitate și accesibilitate

Spatele telefonului HUAWEI P40 lite E este poziționat pe un strat reflectorizant, care ajută la crearea unui efect futurist. Cadrul mijlociu îmbină perfect cele două părți, producând un aspect uni-body, plăcut din punct de vedere estetic și cu o aderență mai confortabilă în palmă.

Smartphone-ul este disponibil în culorile Midnight Black clasic și Aurora Blue. Varianta Aurora Blue folosește degradeuri albastre și verzi pentru a crea un aspect modern, care nu poate trece neobservat. HUAWEI P40 lite E vine cu un suport pentru trei carduri, care include și două sloturi pentru Dual SIM și unul pentru extinderea stocării prin card microSD de până la 512 GB. În plus, HUAWEI P40 lite E dispune de un scaner de amprente pe spate, o altă funcție extrem de utilă și sigură pentru deblocarea dispozitivului.

Ecranul Punch FullView, special conceput pentru o experiență completă de vizionare

Punctul de atracție al smartphone-ului HUAWEI P40 lite E este ecranul Punch FullView, care oferă o imagine vastă. Cu diagonala de 6,39 inci și rame subțiri, ecranul 19.5:9 suportă o rezoluție HD+ de 1560×720, care ajută la redarea clară a celor mai fine detalii. În colțul din stânga sus se află deschiderea pentru camera frontală cu o lățime de doar 4,5 mm fără a afecta însă experiența de vizionare. Raportul ecran-corp de 90% transformă vizionarea oricăror videoclipuri și jocuri într-o plăcere pentru utilizator.

Performanță de durată, pentru susținerea activităților de zi cu zi

P40 lite E rulează pe un sistem EMUI 9.1 inteligent și ușor de utilizat cu Kirin 710F, oferind o experiență fluidă în aplicațiile de productivitate și divertisment. Smartphone-ul include și optimizări la nivel de sistem, cum ar fi Extendable Read-Only File System (EROFS) și tehnologia Full Scene Acceleration, pentru o performanță mai bună a sistemului, memoriei și aplicațiilor. Cu o baterie mare de 4000mAh și tehnologia AI Huawei de economisire a energiei, smartphone-ul oferă o autonomie mare a bateriei, ideală pentru cei care sunt mereu în mișcare și care vor să uite de grija bateriei descărcate în momentele importante.

HUAWEI AppGallery, preinstalat, pentru acces rapid la aplicațiile preferate

La baza HUAWEI P40 lite E se află Huawei Mobile Services (HMS), care include o serie de funcții esențiale pentru smartphone, inclusiv Huawei AppGallery, un magazin de aplicații de pe care utilizatorii pot descărca aplicații cu ușurință.

Încă de la lansarea din aprilie 2018, magazinul de aplicații HUAWEI AppGallery a avut o evoluție foarte rapidă și este capabil să ofere cel mai deschis, sigur și inovator serviciu pentru 500 de milioane de utilizatori la nivel global. În mai puțin de doi ani, Huawei AppGallery a devenit disponibil în peste 170 de țări.

HUAWEI App Gallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, urmând ca în viitorul apropiat să se alăture și BRD. Echipa locală Huawei este în discuții și cu celelalte grupuri bancare importante, pentru ca aplicațiile lor să fie disponibile în App Gallery cât mai repede. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards sau WorldClass. HUAWEI App Gallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro. De asemenea, planurile de viitor ale HUAWEI vizează și o colaborare cu Mondly, tocmai pentru a oferi utilizatorilor și mai multe aplicații educaționale de învățare a limbilor străine.

În total, App Gallery conține peste 75 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

AppGallery implementează cel mai înalt nivel de verificare pentru a izola și proteja datele sensibile și confidențialitatea utilizatorilor. Informațiile cu caracter personal – cum ar fi datele biometrice – nu vor fi niciodată procesate în afara dispozitivului Huawei, oferind utilizatorului un control complet asupra datelor sale personale. EMUI permite utilizatorilor să controleze permisiunea utilizatorului aplicației. Mai important, toate datele utilizatorului sunt anonimizate și stocate local, corespunzând regiunii fiecărui utilizator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *