articole

Allview se alătură mișcării #staiacasă

Allview vine în sprijinul persoanelor responsabile, care respectă recomandările autorităților, cu idei pentru ocuparea timpului în propria locuință

Ca parte a efortului comun depus împotriva efectelor negative generate de COVID-19, Allview se alătură mișcării #staiacasă, pentru a veni în sprijinul tuturor celor care au grijă de sănătatea lor și a celor dragi. Prin intermediul microsite-ului www.allview.ro/staiacasa, Allview oferă idei practice pentru a le face viața mai ușoară utilizatorilor de tehnologie.

Responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi, mai ales în această perioadă. Fie că ne referim la persoane, branduri, comunităti, etc., acum, mai mult ca oricând, trebuie să dăm dovadă de solidaritate și simț civic. Cu toții ne dorim să trecem cu bine peste aceste momente dificile și considerăm că este esențial să rămânem aproape de clienții noștri, dar, totodată, să venim în ajutorul lor cu sfaturi/recomandări utile care să le permită să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante pentru ei. De aceea, am pregătit o pagină dedicată cu sugestii de activități ce pot fi realizate cu ajutorul device-urilor de acasă, pentru ca timpul să treacă mai ușor și mai productiv.” declară Lucian Peticilă, General Manger Allview.

Dezvoltare personală, home schooling și activitate fizică cu Smart TV-urile ePlay

Smart TV-urile din gama ePlay cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat oferă acum nu doar un mod de relaxare prin accesul la Internet și aplicațiile online favorite (Netflix, Youtube, HBO GO, Twich sau Facebook Watch), ci devin și antrenorul personal atunci când utilizatorii vor să se mențină în formă, sau chiar profesorul virtual al copilului datorită numărului mare de aplicații educaționale disponibile pe Android TV™.

Aproape de cei dragi cu tableta Viva Home

Recomandarea autorităților este să rămânem în casă și să evităm contactul cu oricine, inclusiv cu membrii familiei aflați la distanță. Tableta Viva Home îi aduce aproape pe cei dragi, pe un ecran impresionant de 17,3”, astfel încât interacțiunea să fie cât se poate de reală. În plus, pe perioada suspendării cursurilor școlare, dispozitivul poate deveni cu ușurință centrul educațional al copiilor atunci când aceștia trebuie să se conecteze la orele online. Indiferent de scopul, sau de contextul în care este folosită, utilizatorul va fi uimit de mobilitatea și versatilitatea tabletei.

Lucrul de acasă, la distanță de echipă cu notebook-ul Allbook Q

Fără tehnologie, lucrul de acasă, departe de echipă, ar fi practic imposibil, iar în contextul actual, companiile și antreprenorii caută soluții pentru implementarea rapidă a programelor work from home și menținerea unui nivel de productivitate normal. O soluție SMART ce oferă numeroase avantaje este Allbook Q, un notebook echipat cu procesor Snapdragon și tehnologia 4G LTE integrată, ce încorporează perfect conceptul de portabilitate – productivitate – conectivitate permanentă.

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, în anul 2011, primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 primul smartphone single SIM din portofoliu. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. În 2017 Allview a dezvoltat primul smartphone cu asistent vocal în limba română – AVI, iar la finalul lui 2018 a fost semnat contractul cu Google™ pentru comercializarea Smart TV-urilor cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat. Brandul Allview este prezent pe piața IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Republica Cehă, Malta, Grecia, Lituania, Letonia și Estonia. Viziunea Allview este de a oferi tehnologii avansate și accesibile, sub un brand românesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *