Uncategorized

Continuă pregătirile pentru cea de-a cincea ediție Bucharest Tech Week

image001

Cel mai amplu festival de tehnologie din România continuă pregătirile pentru ediția cu numărul cinci. Organizatorii Bucharest Tech Week declară că au deplină încredere în capacitatea instituțiilor statului de a readuce situația la normal într-un timp cât mai scurt și își păstrează optimismul că evenimentul se va întâmpla între 18-24 mai, la Radisson Blu Hotel și în Piața Universității, așa cum este planificat. Însă, în eventualitatea evoluției nefavorabile a situației generate de COVID-19, organizatorii sunt pregătiți să reprogrameze evenimentul la o dată care va fi comunicată ulterior.

Organizatorii evenimentului sunt informați în legătură cu efectele generate de COVID-19 și se află în strânsă legătură cu autoritățile, susținând și respectând măsurile luate de aceștia pentru a preveni răspândirea virusului.

Urmărim cu mare atenție evoluția crizei pandemice și recomandăm cu tărie să urmăm toate recomandările instituțiilor statului cu privire la prevenirea răspândirii virusului pentru a depăși în siguranță acest moment de serioasă încercare.

Suntem în permanentă legătură, pe lângă autorități, și cu partenerii ce ni s-au alăturat deja și cu cei care încă ni se alătură pentru a identifica cea mai bună variantă pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentului în această primăvară. Pregătim deja variante de back-up pentru reprogramare în cazul în care situația ne impune.

Noi, Universum Events credem cu tărie că avem o datorie evidentă față de piață: să ne asigurăm că participanții la evenimentele noastre sunt în siguranță și să depunem toate eforturile necesare să aducem tehnologia în atenția publicului prin evenimente de înaltă calitate, îndată ce situația ne va permite.

Conștientizăm acum, când suntem nevoiți de context să păstrăm relațiile de business de la distanță, cât de utilă ne este tehnologia pentru a depăși situații imprevizibile.” – a declarat Alexandru Măxineanu, managerul diviziei Concept Tech Events din cadrul Universum Events.

Echipa de organizare Bucharest Tech Week continuă să pună la punct detaliile evenimentului, astfel încât ediția din 2020 să se desfășoare în condiții optime.

Capitala Tehnologiei - Bucharest Tech Week 2020

Punctele de interes ale festivalului sunt:

• Peste 25.000 de persoane așteptate la Tech Expo în Piața Universității pentru a testa soluții tech: roboți, drone, imprimante 3D, autovehicule electrice și hibrid, soluții smart home, gadget-uri și multe altele;

• 6 conferințe de business la Radisson Blu Hotel pe teme precum: inovație, HR, fintech, retail, Java și .NET;

• Peste 50 de speakeri internaționali și locali, profesioniști care vor dezbate cele mai controversate subiecte tech ale momentului;

• 65 de evenimente partenere care vor avea loc peste tot în București;

• 60 de companii expozante cu peste 350 de produse și soluții tech.

Organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor oficiale de comunicare ale instituțiilor statului și OMS.

Partenerii Bucharest Tech Week 2020:

Business Summits inspired by certSIGN

Innovation Summit Partner: IQOS

HR Masters Summit Partner: Undelucram.ro

Sponsorii Bucharest Tech Week 2020: Ubisoft, Enel X, Bittnet Training, Luxoft, Endava, METRO SYSTEMS, Genesis, Wolf Theiss

Networking & Coffee Partner: L’OR

Digital Partner: Republika

Internet Partner: VIVA Telecom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *