articole, Comunicat de presa

Cea mai buna protectie pentru ecranul tau!

F3NOK5302702

Folia de protectie pentru dispaly este la fel de importanta precum husa de silicon care acopera dispozitivul. Cel mai important pentru un utilizatorul de gadget-uri scumpe este sa stie cand trebuie sa investeasca in accesorii utile pentru telefonul tau.

La magazinul gsmstore.ro gsim o gama vasta de produse si accesorii destinate gadget-urilor, printre care si folii ecran My Screen. Folia este mata si are proprietati antibacteriene, antireflexie (impiedica reflexiile neplacute ale luminii pe ecranul telefonului) si antiamprente (impiedica aparitia acestora pe ecran). Aceste folii sunt, de asemenea, deosebit de rezistente la zgarieturi. In pachet, veti gasi o mica laveta pentru curatarea ecranului si o racleta pentru aplicarea foliei. Pentru aplicarea acestei folii, se va curata intai foarte bine ecranul de impuritati, mai apoi urmand sa dezlipiti folia protectoare de pe folia MyScreen si sa aplicati folia pe ecran cu grija, urmand ca, folosind racleta sa presati folia pe ecran radial pornind dinspre centru spre margini. Daca apar bule de aer, acestea se vor impinge spre cea mai apropiata margine cu ajutorul racletei.

Folia de protectie a ecranului pentru mobile sau smartphone, a aparut ca o necesitate practicata odata cu dezvoltarea tehnologiei de telecomunicatii. Concret, dezvoltarea retelelor de telefonie a dus la aparitia telefoanelor mai performante, cu multifunctii si cu ecrane de afisare a informatiei mai generoase.

Suprafata acestor ecrane trebuia protejata de zgarieturi mecanice si agenti chimici externi cum ar fi grasimea de pe degetele utilizatorului – insa pastrand nealterate calitatea imaginii, profunzimea culorilor si lucuru la fel de important – timpul de reactie al display-ului.

Ecranul telefonului, denumit acum si LCD, sau display ori mai degraba Touch Screen, este zona telefonului care este cel mai mult utilizata. Daca mai luam in discutie si considerente practice cum ar fi purtarea telefonului in buzunar alaturi de chei, monede sau in posete si borsete impreuna cu alte obiecte, se impune protejarea acestora si a partii cea mai sensibile – ecranul.

Asadar folia de ecran aparuta de la diversi producatori, cu un strat de silicon autoadeziv, urma sa fie usor de aplicat si la fel de usor de inlaturat, fara a lasa reziduuri in urma acestei operatiuni. Fie ca este fabricata dintr-un singur strat sau 3, fie ca este una universala care impune decupajul dupa forma ecranului – insa acest lucru nu este in intregime adecvat – fie ca este decupata cu precizie micrometrica la masini de taiat cu laser, utilitatea ei este evidenta si a devenit la fel de necesara oricarui mobil ca si husa de silicon sau piele.

Magazinul gsmstore.ro nu este util doar pentru cei care cauta sa cumpere folii de telefon, ci si pentru cei care au nevoie de cabluri, incarcatoare, carduri de memorie, carcase de protectie, huse tablete si multe altele.

Toti utilizatorii de telefoane inteligente ar trebui sa investeasca in dispozitivele lor, pentru a le prelungi durata de functionare. Gsmstore.ro este un expert in furnizarea accesoriilor gsm si ofera cele mai bune preturi si transport rapid  prin curier clientilor din toata tara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *