articole

ATEN va prezenta noi solutii AV/IT la ISE 2020

ATEN at ISE

Diferitele scenarii de utilizare ale produselor ATEN vor fi puse in evidenta prin mai multe activitati

ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, va participa din nou la Integrated Systems Europe (ISE), in perioada 11-14 februarie, in Amsterdam. Cei mai experimentati ingineri din industrie se vor reuni la Amsterdam pentru a demonstra live superioritate produselor ATEN si pentru a realiza sesiuni de training dedicate specialistilor in instalare si integrare, oferind o imagine completa asupra modurilor nelimitate in care pot fi implementate produsele ATEN. Alaturi de sesiunile de training, la standul ATEN (hala 8, standul K200) de la ISE 2020 vor fi oferite tururi ale standului si o serie de prezentari.

Descoperirea noilor solutii ATEN este intotdeauna mai interesanta sub indrumarea unui expert, iar tururile zilnice ale standului ATEN de la ISE 2020 vor oferi o imagine de ansamblu asupra noutatilor pregatite de companie pentru anul 2020. De asemenea, vor fi organizate o multitudine de demonstratii live cu noile produse, printre care switch-ul KVM pentru 3 ecrane (CS1964) si mixerul AV pentru streaming live (UC9020). In acest fel, vizitatorii vor putea lua contact cu cele mai noi creatii de acest tip.

Cu ocazia ISE 2020, va fi introdus si conceptul ATEN Talks. Pe parcursul mai multor sesiuni de prezentare si informare, atat expertii proprii, cat si reprezentanti ai partenerilor ATEN vor impartasi publicului cunostintele lor in mai multe domenii. Astfel, pe parcursul celor patru zile, vor fi prezenti peste 10 vorbitori. Printre temele de discutie planificate se numara camera de control moderna, spatiul de sedinte al viitorului si distributia AV eficienta.

Pe langa sesiunile de training de la standul ATEN, vor fi organizate si doua cursuri de certificare. Prima sesiune, ce se va desfasura pe data de 12 februarie, va avea in centrul atentiei sistemul de control centralizat si personalizat ATEN VK. Cel de-al doilea curs de certificare va avea loc pe 13 februarie si va avea ca subiect standardul HDBaseT si cele cinci componente ale sale.

In calitate de membru contribuitor al HDBaseT, ATEN va fi de asemenea prezenta la standul HDBaseT (hala 5, standul T80). Echipa va prezenta solutiile HDBaseT pentru spatii de sedinta si va realiza demonstratii cu transmitatorul HDMI & VGA HDBaseT in format european VE2812EUT, switch-ul pentru prezentari VP1421cu rutare video 4K, scalare, DSP si HDBaseT-Lite si receiver-ul HDMI HDBaseT cu functie de extragere a continutului audio, alaturi de multe alte produse, precum solutia de extindere KVM DVI HDBaseT pe interfata USB ATEN CE611.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.aten.com/ise2020 si invitam toti participantii din Romania sa viziteze standul ATEN, sa se inregistreze la sesiunile dorite si sa participe la experientele oferite in cadrul evenimentului.

Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial.

Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada.

Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *