articole, Comunicat de presa

E-acumulatori.ro aduce viitorul mai aprope!

sta-ie-de-nc-rcare-ev-home-box-16a-1f-t2-5m-copie-13946-93759945

De cand masinile electrie si-au facut apartitia in Romania si si-au castigat popularitatea, tot mai multi sofderi isi doresc un astfel de vehicul. Masina electrica nu polueaza si este mult mai sigura decat una pe carburant. Are un risc de incendiere mai mic si arata mult mai futuristic din punct de vedere vizual!

Insa, alimentarea acestora se poate devedi problematica, deoarece curentul electric poate dura mai putin decat un rezervor pe benzina, iar asta depinde si de stilul de condus al fiecarui sofer. De aceea, este indicat ca fiecare sa aiba o statie de incarcare eletrica chiar in propriul garaj.

De unde cumparam statii de incarcare pentru vehicule electrice?

De la E-acumulatori.ro desigur, magazinul online cu cele mai bune aparate de produs si stocat electricitate. Gama vasta de statii incarcare vehicule electrice se pliaza pe buzunarul tuturor clientilor, dar si pe diferitele nevoi ale acestora!

Echipamentele de incarcare pentru masinile electrice se incadreaza in trei grupe principale:

-Statii de incarcare rezidentiale;

-Incarcatoare publice;

-Posturi publice de incarcare rapida;

Statii de incarcare rezidentiale

In general, acestea sunt de nivel 1 sau nivel 2. Majoritatea caselor au deja o priza de 110 volti pe peretele exterior al casei, care este numit si parter. Si daca casa dvs. are unul, puteti conecta masina fara a face modificari electrice la casa. Pe de alta parte, reincarcarea se va face foarte lent (pana la 48 de ore). Intrucat este rar sa poti astepta atat de mult, probabil vei dori sa instalezi o statie de incarcare de nivel 2, 240 volti.

Cel mai simplu mod de a alege o statie de incarcare este sa compari performanta modelelor in functie de „kilometri pe ora de incarcare” care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale personale. Aceasta reprezinta numarul de km pe care il veti obtine intr-o ora de incarcare. Pentru referinta, o priza de 110 volti va asigura aproximativ 7 km / h, in timp ce o statie de incarcare rapida Tesla va oferi 600 km pe ora de incarcare. O priza de 240 volti (precum cele pentru uscatoarele si sobele) ofera o autonomie de aproximativ 35 pana la 40 km pe ora de reincarcare.

Statie de incarcare nivel 1: intre 0 si 1,9 kW. Aceasta este cea mai lenta incarcare, cum ar fi priza dvs. de 110 volti.

Statie de incarcare : intre 3,7 si 11 kW (16 A pe faza). Iesire standard de 240 volti (similara cu uscatorul). Acestea ofera un timp de reincarcare mai rapid si mai multe optiuni de cablare (monofazate sau trifazate). In general ofera optiunea de a fi conectat la un intreruptor de 20 sau 40 amperi.

E-acumualtori.ro are statii de incarcare rezidentiale foarte eficiente, mai ales pentru brand-urile populare de autoturisme electrice. Statiile publice de incarcare sunt de asemenea utile, insa sunt cazuri in care trebuie sa alimentezi masina inainte de a pleaca de acasa, iar atunci o statie rezidentiala isi arata adevarata valoare. Viitorul este mai aproape, mai ales cand magaiznul e-acumulatori.ro ti-l aduce acasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *