Uncategorized

ATEN colaboreaza cu Bosch pentru dezvoltarea unor noi tehnologii pentru sedinte

 ATEN_logo_blueLOGO BOSCH

20 ianuarie 2020 – ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, a anuntat ca produsele sale Pro AV si KVM vor beneficia de integrare cu sistemul de conferinta Bosch Digital Congress Network (DCN), pentru a permite dezvoltarea solutiilor personalizate de care au nevoie companiile moderne in procesul de dezvoltare. Prin control, partajare de date, administrare Pro AV, sedintele pot fi optimizate, imbunatatind in acest fel competitivitatea unei companii.

Odata cu patrunderea in era datelor si a fragmentarii informatiei, companiile vor fi nevoite sa isi imbunatateasca viteza de reactie si nivelul de calitate pentru a putea face fata unei concurente tot mai dinamice. In acest context, o sedinta care poate accelera luarea unor decizii si imbunatati eficienta echipei poate deveni cheia catre succes.

ATEN_TotalCtrlRoomSol

ATEN se axeaza pe solutii inteligente de control si a dezvoltat o serie de sisteme de control, precum VK2100, modelul compact VK1100, solutia de extindere cu 4 porturi seriale VK224 si solutia software de configurare VK6000, pentru a asigura integrarea cu toate tipurile de echipamente AV pentru sedinte. Din dorinta de a satisface mai bine nevoia clientilor de solutii inteligente de control al sedintelor, ATEN a decis sa colaboreze cu Bosch, care detine o pozitie de lider pe piata aplicatiilor pentru sedinte destinate mediului de afaceri. Sistemele Bosch sunt apreciate mult in industrie, performantele lor excelente putand imbunatati semnificativ eficienta si fluiditatea comunicarii. Odata cu integrarea sistemelor digitale de conversatii Bosch, precum DICENTIS, DCN si CCS1000D, ATEN poate asigura administrarea sistemelor de sedinte prin operatii simple, bazate pe o singura atingere. Printre caracteristicile cheie se numara:

  • Situatia/ Starea tuturor microfoanelor in interfata sistemului de control;
  • Setari pentru prioritatea microfonului persoanei care prezideaza sedinta;
  • Activarea si dezactivarea microfonului unui vorbitor;
  • Indicarea starii vorbitorilor aflati in asteptare;
  • Configurarea altor parametri, precum sensibilitatea microfonului etc.

ATEN1

In plus, ATEN asigura integrare si cu alte echipamente importante, precum:

  • Camere video pentru conferinte – cu capabilitatea urmaririi vorbitorului;
  • Sisteme AV – Ajusteaza setarile AV in conformitate cu diverse scenarii de utilizare tipice sedintelor;
  • Control ambiental – integrare cu aparatura ambientala, precum iluminatul, aerul conditionat si jaluzelele.

ATEN va continua si in viitor sa colaboreze cu Bosch pentru a stimula dezvoltarea mediului de afaceri prin sustinerea companiilor in procesul de tranzitie la controlul inteligent al sedintelor. Datorita experientei de care dispun, calitatii si integrabilitatii pe care le ofera ATEN si Bosch in industria AV, cei care folosesc solutiile de control ATEN isi pot imbunatati sedintele si intari competitivitatea pe piata.

Pentru mai multe informatii despre sistemele ATEN, vizitati:

http://www.aten.com/ext_data/global_en/microsite/ControlSystem/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *