articole

3 activitati care te ajuta sa intri mai repede in atmosfera sarbatorilor de iarna

 

asdsad

Craciunul este cea mai vesela sarbatoare de peste an. Ne umple cu bucurie, pace si ne aduce mai aproape de lucrurile cu adevarat importante: familie, prieteni si timpul pe care il petrecem impreuna cu ei.

Astepti Craciunul cu nerabdarea unui copil, si parca ai vrea sa tina mai mult de trei zile. Si chiar se poate asta! Daca incepi sa sarbatoresti de acum, inseamna ca poti adauga cateva zile acestei perioade magice.

Intra in atmosfera sarbatorilor de iarna prin cateva activitati simple: cumpara cadouri pentru cei dragi (dulciuri, accesorii pentru apple watch, globuri), vizioneaza filme tematice sau fa o plimbare printr-un targ de Craciun.

Hai sa le luam pe fiecare in parte!

Urmareste filme de Craciun

Pentru doua ore, uita de tine si de grijile tale si lasa-te purtat in lumea personajelor dintr-un film de Craciun.

Poti sa alegi filme in care personajul central e Mos Craciun, animatii care te transporta in lumea copilariei sau chiar filme romantice care parca au mereu acelasi scenariu (Ea, fata de oras, vine sa isi petreaca sarbatorile la tara. Se indragosteste de El, renunta la cariera de succes si ramane in sat alaturi de iubirea vietii ei).

Indiferent ce alegi, un film de Craciun aduce sarbatoarea la tine acasa, iar daca esti foarte atent, vei simti ca faci si tu parte din poveste.

Cumpara cadouri pentru cei dragi

Aglomeratia dinainte de Craciun e obositoare si, de multe ori, acesta e motivul pentru care vrei sa stai acasa si sa nu mai intri in niciun magazin.

Totusi, cadourile pentru familie si prieteni trebuie cumparate pana la urma. Poti sa eviti aglomeratia din magazine daca incepi sa le achizitionezi de pe acum. In plus, acest ritual iti va da o stare de bine si vei avea impresia ca deja e Craciunul.

Cumpara caciuli, manusi, huse pentru telefon in culorile specifice sarbatorilor, accesorii pentru apple watch sau orice iti face cu ochiul de pe rafturile magazinelor.

Viziteaza un targ de Craciun

La fiecare Craciun, lasi impodobitul casei pentru ultima suta de metri.

Daca vrei sa te bucuri mai devreme de lumini si brazi incarcati de globuri si fundite, fa o vizita la Targul de Craciun din orasul tau.

Strabate Targul in lung si-n lat, admira casutele cu suveniruri, gusta gogosile cu ciocolata, sandwich-urile calde sau vinul fiert cu aroma de mere coapte si portocale prospete.

Colindele, instalatiile, culorile vesele par venite din tara lui Mos Craciun, iar decorurile pot fi o sursa de inspiratie pentru felul in care va arata locuinta ta de sarbatori.

Sunt activitati simple, care pot face din fiecare zi o sarbatoare.

Esti in cautarea unor accesorii apple watch pe care sa le daruiesti de Craciun? Gasesti la REDMobile carcase de protectie, incarcatoare portabile, suporturi de birou pentru ceasul apple, dar si alte accesorii numai bune de facut cadou.

Asa-i ca si tu ai vrea sa fie Craciun mai devreme?

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *