articole, Comunicat de presa

Echipa Axis Communications Romania se extinde

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta consolidarea echipei din Romania prin extinderea acesteia cu o pozitie de Inside Sales Account Manager, care va fi ocupata de Mircea Tudosie, specialist in management si vanzari, caracterizat de un inalt nivel de profesionalism, motivare si entuziasm.

Cu peste 35 de ani in dezvoltarea, producerea si comercializarea de echipamente de retea, Axis Communications s-a remarcat inca de la inceputurile sale prin calitate si inovatie. Mai mult decat atat, prima camera video cu conectare la retea din lume a fost creata de Axis, in urma cu 23 de ani. Aceasta reprezinta la ora actuala o importanta borna atat in istoria Axis Communications, care s-a folosit de toate cunostintele detinute in domeniile retelisticii si tehnicii de calcul aplicate pentru a revolutiona piata prin tranzitia la camere de supraveghere IP, cat si in istoria industriei de securitate, care a putut oferi in acest fel utilizatorilor echipamente mai eficiente si mai flexibile, cu un grad net superior de integrare.

La ora actuala, camerele de supraveghere IP dezvoltate de Axis Communications sunt cunoscute in toata lumea pentru calitatea deosebita a imaginii, flexibilitate in instalare si operare, integrabilitate si fiabilitate. Deosebit de importante pentru a indeplini cerintele actuale ale utilizatorilor, aceste calitati nu mai sunt insa suficiente in dinamica actuala pentru ca o companie sa fie un partener de incredere. Implicarea sa activa pe pietele pe care activeaza, prezenta constanta si comunicarea eficienta pe verticala si pe orizontala reprezinta conditii de baza pentru dezvoltarea, mentinerea si extinderea unui ecosistem sanatos, care sa promoveze calitatea si utilizarea eficienta si responsabila a tehnologiei.

“Axis Communications acorda o importanta deosebita fiecarei piete pe care activeaza, iar interesul pentru piata de securitate din Romania l-a demonstrat in repetate randuri, prin implicare activa in diverse evenimente locale si dezvoltarea unor canale solide de comunicare cu partenerii. Din aceste considerente a fost de altfel infiintat si biroul local Axis Romania, care a mentinut de-a lungul timpului o legatura stransa cu toti partenerii locali si a carui echipa se extinde acum, pentru a putea raspunde si mai bine cerintelor din Romania. Venirea lui Mircea va contribui atat la succesul viitor al companiei, cat si la imbunatatirea securitatii din toate domeniile de activitate din Romania”, a declarat Pavel Marek, Sales Manager CE, Axis Communications.

Pe langa dezvoltarea unor tehnologii avansate si proiectarea unor echipamente de top, Axis Communications promoveaza si un model de afaceri sustenabil. Astfel, valori precum spiritul de lucru in echipa, creativitatea si receptivitatea la nou sunt promovate si cultivate, fiind calitati definitorii pentru toti angajatii companiei. Acest aspect este cu atat mai important cu cat compania are un model de afaceri bazat pe vanzare indirecta, prin intermediul distribuitorilor. Prin urmare, relatia cu partenerii este deosebit de importanta, iar mesajul catre ei este transmis de oameni care impartasesc acelasi set de valori. Aceasta misiune ii  revine lui Mircea Tudosie, care, din noua sa calitate de Inside Sales Account Manager la Axis Communications, se va ocupa de gestionarea conturilor mici si mijlocii.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/ sau Axis Communications YoutubeChannel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *