articole, Comunicat de presa

Planifica-ti team building-ul de pe acum

miniature-tourists-with-backpacks-standing-travel-calendar_112237-214


Dacă vorbim din punct de vedere al anotimpului și al temperaturilor de afară, cu siguranță cea mai potrivită perioada pentru team building sunt lunile mai-septembrie. Având în vedere acest lucru trebuie să te gândești că nu este compania ta singura care merge în team building în acea perioadă, așadar planificarea și organizarea din timp este foarte importantă. Tocmai din acest motiv am ales ca în articolul de azi să vorbim despre cum poți să îți planifici team building-ul încă de pe acum.

Poți să te gândești la team building ca și la concediul tău de vară. Dacă facem această comparație atunci putem să spunem cu ușurință că aceste două activități au destul de multe în comun. Și dacă e așa, de ce nu ai începe să îți planifici team building-ul încă de pe acum?

La fel ca pentru un concediu, în primă fază este nevoie să alegi o echipă care să îți organizeze întreaga activitate, un fel de agenție de turism în cazul concediilor. Pentru a găși o echipă profesionistă, cu ajutorul căreia să reușiți să vă îndepliniți scopurile cu care mergeți în acest team building, trebuie să fii atent la câteva aspecte importante.

O echipă profesionistă în organizarea activităților de tip team building, va avea cu siguranță un site de prezentare bine pus la punct, cu date de contact, poze și detalii despre echipă și nu în ultimul rând muuulte poze și detalii despre activitățile și firmele cu care au colaborat până în momentul în care ai dat tu de ei în online. O astfel de echipa sunt și cei de la Vertical Adventure, și spun asta din propria experiență.

După ce ai ales echipa potrivită nevoilor și viziunii tale, poți să alegi locația. Locația poate fi aleasă cu echipa organizatoare sau de tine ca și companie. Nu uita însă că trebuie să ții cont și de spusele și dorințele colegilor tăi, până la urmă și ei vor fi cu ține în acest team building. Indicat este să alegi locația după o discuție cu ambele părți. De la colegi tăi vei afla zone în care ei și-ar dori să ajungă și activități pe care ar vrea să le practice. Iar de la echipa de team building vei putea afla care sunt activitățile pe care veți putea să le practicați în funcție de locație și locații de care poate nici nu știai. În acest fel locația va fi atât pe placul vostru cât și pe placul organizatorilor.

Odată aleasă locația, trebuie să cauți cazare. Este important să faci asta încă de pe acum pentru că nu este ușor să găsești cazare pentru o întreagă echipă. În funcție de câți sunteți și de care este timpul pe care îl veți petrece în team building va trebui să alegi cazarea. Dacă există posibilitatea închirierii unei cabane destul de mari pentru a vă găzdui pe toți, aceasta ar fi varianta ideală. În acest fel veți reuși să faceți și câteva activități de tip indoor și să petreceți timp împreună, nu fiecare în camera lui.

Ținând cont de cea mai potrivită perioadă pentru team building, de activități, de colegii tăi și de echipa de team building, pregătește-te de pe acum pentru această ieșire, și organizează totul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *