articole

Manometre hidraulice de la cel mai bun magazin!

1291803093DSCN0428

Ph-t.ro are multe produse de oferit clientilor, mai ales pentru cei care cauta scule si materiale de calitate. De la acest magazin, multi au raportat ca au cumparat cele mai eficiente unelte si materiale. Din gama lor de produse nu puteau sa lipseasca nici manometre hidraulice.

Manometrul este un dispozitiv de masurare a intensitatii fluidului. Manometrele de presiune sunt necesare pentru instalarea si reglarea masinilor cu putere de fluid si sunt esentiale in rezolvarea problemelor. Fara masuratori de presiune, sistemele de alimentare cu fluide ar fi atat imprevizibile, cat si nesigure. Calibrele ajuta sa se asigure ca nu exista scurgeri sau schimbari de presiune care ar putea afecta starea de functionare a sistemului hidraulic.

Sistemul hidraulic este proiectat sa functioneze intr-un domeniu de presiune setat, astfel incat indicatorul trebuie sa fie evaluat pentru acest interval. Manometrele de presiune hidraulice sunt disponibile pentru a masura pana la 10.000 psi, desi presiunea hidraulica maxima se situeaza de obicei intre 3.000 si 5.000 psi. Manometrele hidraulice sunt adesea instalate la orificiul de presiune al pompei sau in apropierea acesteia, pentru indicarea presiunii din sistem, dar pot fi instalate oriunde pe masina unde trebuie monitorizata presiunea – mai ales daca sub-circuitele functioneaza cu o rata de presiune diferita de presiunea pompei, cum ar fi dupa o supapa de reducere. Adesea, supapele de reducere a presiunii au un port de gabarit in care sa existe acces, ceea ce va permite sa monitorizati direct setarea presiunii in aval.

Manometrele au fost utilizate in sistemele de alimentare cu fluide de mai bine de o suta de ani, astfel incat poate fi o surpriza faptul ca proiectele de manometru continua sa evolueze. Evolutia manometrelor pentru aplicatiile de alimentare cu fluide a fost, in general, o crestere a caracteristicilor specifice aplicatiei. De exemplu, manometrele sunt acum proiectate mai mult cu conexiuni de presiune hidraulice prietenoase (cum ar fi filetele drepte SAE / metrice) pentru a preveni scurgerile sistemului. Manometrele analogice cu cantare personalizate sunt mai frecvente, iar manometrele digitale cu un firmware personalizabil permit masurarea procesului masurarii pe presiune a scurgerilor sau a altor parametri precum cuplul, sarcina, forta si duritatea.

Sistemele pneumatice si de aer comprimat sunt de asemenea umplute cu aer, deoarece presiunea este masurata si in multe locatii din intregul sistem. Presiunea este masurata la receptor (e), precum si la fiecare FRL sau regulator independent din sistem. Uneori, presiunea este masurata si la actuatoarele pneumatice. In mod obisnuit, manometrele de presiune sunt evaluate la nu mai mult de 300 psi, desi sistemele tipice ruleaza in jurul valorii de 100 psi.

Presiunea este masurata in trei moduri – absolut, ecartament si vid. Presiunea absoluta este o masura a presiunii efective, inclusiv aerul ambiant, care este zero cu un vid perfect, dar poate ajunge la 14,7 psi la nivelul marii. Citirile de presiune absoluta sunt luate in considerare in aplicatiile care interactioneaza cu aerul inconjurator, cum ar fi calculul raportului de compresie pentru cerintele de curgere (cfm).

Ph-t.ro este alegerea expertilor in domeniu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *