articole

Xerox a ales „transparent” drept culoarea sa pentru anul 2020

Xerox a anuntat culoarea sa inaugurala pentru 2020 „transparent” aceeasi culoare (sau non-culoare) ca peretii acvariilor, ferestrele sau celofanul.

La fel cum aceste suprafete transparente ne ofera o imagine clara asupra a ceea ce se afla in spatele lor, Culoarea Anului de la Xerox arata importanta crearii unei prespective noi intr-un viitor neobstructionat, cu o anticipare clara si optimista a ceea ce urmeaza.

„Un film transparent poate pune in valoare o culoare, ii poate oferi stralucire, iar uneori ii poate adauga saturatie”, a spus Beatriz Custode, Colour Customisation & Engineering Services la Xerox.

Timp de secole, artisti de la Leonardo Da Vinci pana la Elisabeth Louise Vigée Le Brun au folosit in capodoperele lor straturi transparente, numite lazura, pentru a adauga un plus de profunzime si textura culorilor, sau pentru a le face sa straluceasca in lumina. Chiar si pentru cei care nu sunt artisti, transparentul schimba modul in care vedem lumea. De exemplu, vopselele pentru casa sunt de obicei disponibile in diferite grade de luciu si semi-luciu, oferind un efect stralucitor, reflectorizant, iar vopseaua cu un grad ridicat de luciu se curata mai usor.

in imprimare, tehnologia Xerox precum iGen® 5 Press, Iridesse® Production Press si noul echipament PrimeLink® C9065/C9070 permit specialistilor din agentiile de creatie sa utilizeze cerneala transparenta in proiectelor lor, la fel de usor ca alte culori, inclusiv cele metalice si fluorescente.

Pe pagina de Facebook a companiei, s-a deschis o dezbatere care reuneste gandurile utilizatorilor echipamentelor Xerox pe aceasta tema, folosind hashtag #Clear2020.

Despre Xerox

in era tehnologiilor inteligente, noi nu doar ne gandim la viitor, ci il cream. Xerox Corporation este unul dintre liderii tehnologiei, care se axeaza pe intersectia dintre lumea digitala si lumea fizica. Folosim automatizarea si personalizarea de ultima generatie pentru a redefini productivitatea, a stimula cresterea business-urilor si a face lumea mai sigura. in fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare si solutiile inteligente de lucru — Powered by Xerox ®— ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe la www.xerox.ro si urmariti-ne pe pagina noastra de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *