articole, Comunicat de presa

Lenjerii de calitate de la Behrens!

wide-border-ice-grey-458-7838

 

Lenjeria de pat este foarte importanta, deoarece poate face diferenta intre un somn placut si unul agitat. De asemenea, atunci cand achizitionam o lenjerie de pat, trebuie sa fim atenti la materialul din care este confectionata. O lenjerie buna de pat va fi realizata doar din bumbac 100%, iar colorantii folositi pentru a ilustra anumite modele trebuie sa fie de origine vegetala! Behrens-romania.ro este un magazin online specializat in comercializarea lenjeriilor de pat, dar si a accesoriilor pentru pat precum fete de perna, cearceaf, pilote sau prosoape foarte moi pentru baie.

O lenjerie behrens poate fi cadoul ideal pentru o persoana draga, deoarece ii va fi de mare folos, iar calitatea behrens garanteaza folosirea produselor multi ani la rand. Cearceaful pe care il alegi trebuie sa fie mai mare cu minim 30 de cm (15 cm in fiecare parte) fata de dimensiunea saltelei. In acest fel, cearceaful va putea fi bagat sub saltea si nu te va deranja in timpul noptii. Acelasi truc se impune si pentru cearceaful de pilota (evident si pentru pilota), acela de a fi putin mai mare decat patul.

In ceea ce priveste materialul din care este confectionata lenjeria de pat, cea mai buna alegere este jacquardul, matasea si bumbacul. Bumbacul este putin mai ieftin decat matasea, se sifoneaza mai greu, se calca foarte usor si rezista mai multi ani. Asadar, alege doar lenjerii pe care sa ai eticheta de 100% bumbac (cotton).

A venit randul culorii! Atunci cand alegi lenjeria de pat, aceasta trebuie sa se potriveasca mobilierului din camera. Poti opta pentru o multime de imprimeuri florale, imprimeuri tip ziar, forme geometrice si multe altele. Daca mobilierul din camera este deschis, atunci vei putea alege o lenjerie de pat intr-o culoare puternica. In schimb, daca mobilierul este mai inchis la culoare, poti apela la imprimeuri pastel si la culori mult mai slabe ca intensitate.

Inainte de a achizitiona lenjeria, cere vanzatorului sa pui mana pe ea. Daca aceasta este aspra, si te “zgarie”, atunci materialul folosit nu este de cea mai buna calitate. Chiar daca lenjeria de pat, dupa spalare, este si mai fina la atingere, aceasta calitate ar trebui sa o aiba si inainte de achizitie.

Modelul de lenjerie de pat Behrens Circles – Albastru, este ideala pentru cei care doresc ca in fiecare seara sa adoarma pe un material fin si calduros. Acesta lenjerie este realizata din bumbac 100% si are o densitate de 400TC. Fabricata la cele mai inalte standarde de calitate, aceasta lenjerie are o tesatura gratioasa si luxurianta, cu o densitate a firelor de 400TC.

Densitatea tesaturii este direct proportionala cu calitatea lenjeriei, astfel ca, cu cat tesatura este mai densa, cu atat lenjeria este de mai mare calitate.

Pentru intretinerea acestei lenjerii, cumparatorii trebuie sa respecte urmatoarele indicatii:

-spalare la 40 de grade Celsius;

– inalbirea nu este permisa, folositi numai detergent fara clor;

– se calca sub o carpa usor umezita. Se poate folosi un fier de calcat cu aburi;

– nu este permisa curatarea uscata profesionala, nu folositi produse de indepartare a petelor care contin solventi;

– uscare normala, prin centrifugare, temperatura scazuta;

– se spala inainte de utilizare.

Behrens-Romania ofera doar calitate de inalt nivel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *